Český bojovník požiadal v klietke priateľku o ruku: Brutálny trapas pred 20 000 ľuďmi!

Český bojovník MMA Lukáš Bukovaz, ktorý práve utrpel porážku v klietke, sa rozhodol pre odvážny krok, keď priamo po drsnej prehre požiadal ...

Český bojovník MMA Lukáš Bukovaz, ktorý práve utrpel porážku v klietke, sa rozhodol pre odvážny krok, keď priamo po drsnej prehre požiadal svoju priateľku o ruku. Avšak, namiesto očakávaného "áno" prišlo kruté "nie" a ešte šokujúcejšie odhalenie!

Fotogaléria

Obrovský trapas! Čech Bukovaz zostal ponížený pred 20 000 fanúšikmi, keď požiadal svoju priateľku o ruku po tom, čo prehral svoj boj minulý víkend na turnaji Clash of the Stars v Ostrave. Napriek tomu, že z klietky odišiel ako porazený, chcel získať víťazstvo aspoň v osobnom živote. "Vezmeš si ma," opýtal sa stručne Bukovaz do mikrofónu, pričom pokorne kľačal so sklonenou hlavou na jednom kolene.

Atmosféra v hale sa v tej chvíli zmenila na nepoznanie. Všetci očakávali romantický a dojemný moment, ktorý by zakončil večer. No to, čo nasledovalo, vyrazilo prítomným dych. „Na základe všetkého, čo sa stalo, si myslím, že pravdepodobne nie,“ kontrovala mu jeho milá Tereza. Z davu sa potom ozvalo hlučné bučanie, pričom jeden z fanúšikov sa ženu snažil dokonca spoza klietky obliať vodou.

 

 

Bukovazova priateľka však následne rozhorčenými fanúšikom bojových umení v aréne vysvetlila, že ju Lukáš mal podviesť s inou ženou a síce pornoherečkou Nikolou Lauberovou.

V klipe, ktorý neskôr zverejnil na svojom účte na Instagrame, Bukovaz ale verejne poprel obvinenie, že by bol neverný.

 

 

Tento incident sa tak celkom určite zapíše do histórie MMA ako jeden z najnezvyčajnejších momentov, ktoré sme mali možnosť vidieť.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk