Ďalšia svadba čerstvého svetového šampióna: Kempný pozval na hostinu aj Mariána Hossu

Už je v chomúte. Čerstvý hokejový majster sveta Michal Kempný (33) sa cez víkend oženil Svoje áno povedal hráč pražskej Sparty svojej ...
  • Zdroj: instagram/michalkempny

Už je v chomúte. Čerstvý hokejový majster sveta Michal Kempný (33) sa cez víkend oženil Svoje áno povedal hráč pražskej Sparty svojej láske, modelke Nicole Minárikovej.

FOTOGALÉRIA: Michal Kempný

Svadba sa konala v luxusnom rezorte Oblík na Lounsku, ktorý sa nachádza v Českom stredohorí, v srdci národnej prírodnej rezervácii. Pred 11 mesiacmi sa tu vydávala aj česká tenistka Petra Kvitová. Dvojnásobná wimbledonská šampiónka sa vlani snažila miesto svadby pred fanúšikmi tajiť, v prípade Kempného to všetko prezradili spoluhráči zo Sparty a ich drahé polovičky.

Slovenský cyklista Peter Sagan z tímu Pierre Baguette.
Nebude to len o Saganovi: Na Okolo Slovenska spôsobí ošiaľ ďalšia veľká hviezda! Zobraziť článok

Medzi hosťami bol aj bývalý slovenský hokejista Marián Hossa (45), ktorý spolu s Kempným hral v NHL v drese Chicaga. Nechýbali ani spoluhráči zo Sparty a reprezentácie, napríklad Vladimír Sobotka prišiel so ženou Nicole, Michal Řepík s manželkou Sylviou a spoluzakladateľ organizácie MMA Ondřej Novotný s tehotnou partnerkou Renátou Langmannovou.

Jaromír Jágr predviedol drinu na domácom statku.
Legendárny Jágr sa nadrapoval so senom: Toto žiadna posilka nenahradí! Zobraziť článok

Nicole sa v minulosti živila modelingom, v roku 2021 sa jej spolu s Michalom narodil syn Adam. Na ich svadbe nemohol chýbať ani majstrovský pohár, s ktorým sa Kempný náramne bavil.

So svadbami sa roztrhlo vrece

Po svetovom šampionáte v Prahe a Ostrave sa v českom tíme roztrhlo vrece so svadbami. Svoje „áno“ si už stihli povedať reprezentačný obranca Jan Rutta s partnerkou Denisou. Svadba čaká brankára Petra Mrázeka a do chomúta vlezie aj hokejový miláčik David Pastrňák.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk