Letné radovánky v plnom prúde: Aha, kde sa Slafkovský zatúlal najnovšie!

Zábava na plné obrátky! Mladá hokejová hviezda Juraj Slafkovský (20) si leto vychutnáva plnými dúškami. Po náročnej sezóne na ľade si ...

Zábava na plné obrátky! Mladá hokejová hviezda Juraj Slafkovský (20) si leto vychutnáva plnými dúškami. Po náročnej sezóne na ľade si doprial zaslúžený oddych a vyrazil na cestu plnú zážitkov.

Fotogaléria

Nedávno bol Slafkovský videný, ako si užíva slnečné lúče a vlny pri mori v Španielsku. Morské brehy ho privítali s otvorenou náručou a Juraj sa nenechal dvakrát presviedčať, aby si zaplával a načerpal energiu z morskej vody. Fotky, ktoré zdieľal na sociálnych sieťach po nedávno skončených MS, odhaľujú jeho bezstarostné chvíle plné radosti.

Avšak to nebolo všetko! Draftová jednotka NHL z roku 2022 nezostala len pri vode. Minulú nedeľu sa totiž Juraj ocitol priamo v centre motoristického diania, keď navštívil okruh v Barcelone počas Veľkej ceny Španielska vo Formule 1. Slafkovský, ktorý je známy svojou láskou k rýchlosti a adrenalínu, bol nadšený, že mohol byť súčasťou tak veľkolepého podujatia, o čom svedčia aj jeho zábery z instagramu.

 

 

Jurajov letný dobrodružný program jasne ukazuje, že mladý rodák z Košíc vie, ako si vychutnať život aj mimo ľadovej plochy. Jeho fanúšikovia sú zároveň nadšení, že ho vidia šťastného a oddýchnutého, čo je sľubným znamením pre nadchádzajúcu sezónu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk