Prišla konkrétna ponuka: Prestúpi Hancko k svetovému gigantovi? Agent prezradil, ktorý klub je priorita!

Jedna z najčastejších otázok v aktuálnom prestupovom okne je, kde bude pôsobiť od novej sezóny slovenský reprezentant Dávid Hancko (26). ...

Jedna z najčastejších otázok v aktuálnom prestupovom okne je, kde bude pôsobiť od novej sezóny slovenský reprezentant Dávid Hancko (26). Dlho sa hovorilo o britskej Premier League, no hráčov agent v rozhovore pre RTVS vniesol do problému nový pohľad...

Fotogaléria

Dávid Hancko má aktuálnu trhovú hodnotu 35 miliónov eur a po poslednej aktualizácii od portálu Transfermarkt sa stal najhodnotnejším slovenským futbalistom, keďže predbehol Milana Škriniara, ktorého cenovka klesla až o 10 miliónov na sumu 30 000 000€.

Maďarský futbalový útočník Barnabás Varga je po hrozivom zranení v súboji so Škótskom na ME v stabilizovanom stave.
Lekári určili rozsah zranení maďarského futbalistu: Hrozivé, spoluhráči o tom nechceli hovoriť! Zobraziť článok

Hanckova cena sa po prestupe zo Sparty do Feyenoordu (8,3m.€) pohybovala tesne pod 10 miliónov eur, no už po prvých mesiacoch v Holandsku začala prudko stúpať. 

O slovenského obrancu mali podľa medializovaných informácií záujem na Britských ostrovoch. Nášho reprezentanta však nelanária len v Anglicku, záujem má i španielsky gigant. Dávidov agent Branislav Jašurek pre RTVS prezradil, že do Feyenoordu prišla konkrétna ponuka na prestup od slávneho Atletica Madrid.

Legendárny český futbalista Pavel Nedvěd.
Ronaldo vyrovnal rekord Poborského! Nedvěd o legende: Žije pre futbal a góly Zobraziť článok

"Zo všetkých klubov, ktoré majú o Dávida záujem, je pre nás Atletico Madrid na prvom mieste. Ostatné ponuky sú len v rovine rozhovorov. V tomto momente neprišlo niečo iné, aby o tom Dávid začal premýšľať viac ako o Atléticu. Ešte to nie je hotový transfer. Davidovi sa to páči, ale rozhodnú vo Feyenoorde. Nemá výstupnú klauzulu, o to je to jednoduchšie. To, čo sa rozpráva, suma 40-50 miliónov eur, je prestrelené," povedal agent Dávida Hancka.

 

 

Dávid Hancko je stabilnou súčasťou reprezentačného výberu Francesca Calzonu. V najcennejšom drese hráva na pozícii krajného obrancu, aj keď na klubovej úrovni väčšinu zápasov odohral na poste stopéra. V zápase s Ukrajinou sa zranil a jeho štart vo finálovom dueli skupiny E proti Rumunsku je otázny.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk