Podľa Stanislava Lobotku Slováci kalkulačky ešte nevytiahli: TOTO môže byť naša výhoda

Zápas našej E-skupiny Belgicko - Rumunsko (2:0) rozdal postupové karty aj slovenským futbalistom. Aktuálne majú všetky štyri tímy v skupine ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Zápas našej E-skupiny Belgicko - Rumunsko (2:0) rozdal postupové karty aj slovenským futbalistom. Aktuálne majú všetky štyri tímy v skupine tri body, pričom skóre nás posiela na tretie miesto.

Znížili kurzy

Podľa Lobotku hrajú Rumuni iný štýl futbalu ako my. „Oni sú takí defenzívnejší a idú do bloku. Hrajú viacej loptu a idú do rýchlych brejkov. My viac riskujeme, keď stratíme loptu, môže to zostať otvorené. Keď to však vyjde, môže z toho byť výhoda,“ ozrejmil s tým, že slovenský štýl je náročný na kondíciu, preto môže byť výhodou, že máme o deň navyše na regeneráciu.

Rumunsku bude stačiť na postup určite aj remíza, pričom s veľkou pravdepodobnosťou aj nám, keďže ostatné skupiny sa pre nás vyvíjajú zatiaľ priaznivo. Dokonca stávkové kancelárie už výrazne znížili kurzy na nerozhodný výsledok. „V zápase so Slovenskom ukážeme, že si zaslúžime postup zo skupiny. Pevne verím v naše šance a sústredíme sa na cieľ, pretože stále môžeme dosiahnuť to, po čom túžime,“ uviedol rumunský stopér Radu Dragusin.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk