Nečakaná kariérna zmena: Bývalý hviezdny futbalista udivuje svet na tenisových kurtoch

Také niečo sa len tak nevidí! Bývalý hviezdny futbalista Diego Forlán (45) po konci bohatej kariéry vymenil kopačky za tenisovú raketu. ...
  • Zdroj: Northfoto

Také niečo sa len tak nevidí! Bývalý hviezdny futbalista Diego Forlán (45) po konci bohatej kariéry vymenil kopačky za tenisovú raketu. Nejde pritom iba o akési zábavné pinkanie, ale najlepší strelec majstrovstiev sveta 2010 nastupuje do profesionálnych súťažných stretnutí v rámci veteránskej kategórie ITF.

FOTOGALÉRIA: Diego Forlán

Väčšina futbalistov si po odchode do dôchodku začne plnými dúškami užívať plody dlhoročnej práce. Je to naozaj pochopiteľné, no niekdajší uruguajský reprezentačný útočník patrí medzi výnimky.

Momentálne totiž aktívne hrá v tenisovej kategórii organizácie ITF. Bývalý útočník Manchestru United či Atlética Madrid sa tenisu venoval do svojich šestnástich rokov, ale následne sa začal stopercentne sústrediť iba na futbal.

Legendárny John McEnroe sa pustil do Swiatekovej.
Legendárny McEnroe si rozhneval celé Poľsko: Nechutný útok na svetovú jednotku! Zobraziť článok

Nuž, ​teraz svoj prístup zmenil. Počas minulého týždňa sa 45-ročný rodák z Montevidea napríklad zúčastnil turnaja v peruánskej Lime, kde stroskotal až vo štvrťfinále. Okrem toho si zároveň rád zahrá golf alebo padel. Skrátka, Forlán je nesmierne aktívny dôchodca.

Carolina Wozniacka sa predstaví na OH v Paríži.
Fanúšikovia sa pustili do Wozniackej: Nesplnila podmienky, no aj tak si zahrá na olympiáde! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk