Hrdinský čin bývalého hráča Realu Madrid: Na dovolenke zachránil topiaci sa pár!

Vysnívana dovolenka sa zmenila na záchrannú akciu. Španielsky futbalista Sergio Arrabas (24) si 16. júna spolu s priateľkou užíval voľné ...
  • Zdroj: Northfoto, Instagram/@sergio_arribas10

Vysnívana dovolenka sa zmenila na záchrannú akciu. Španielsky futbalista Sergio Arrabas (24) si 16. júna spolu s priateľkou užíval voľné chvíle na slnečných Maldivách, keď z ničoho nič začul volanie o pomoc. Bez váhania skočil do vody a dnes ho ospevujú ako hrdinu.

FOTOGALÉRIA: Sergio Arribas

Talentovaný ofenzívny záložník v krízovej situácii zachoval chladnú hlavu a zachránil dva ľudské životy. O neskutočnom príbehu informoval renomovaný portál Goal.

Z ​videozáznamu akcie je evidentné, ako Arribas a jeho priateľka Ana počujú ženu z gumového kolesa kričať: „Pomoc! Pomoc! Pomôžte nám!“ Hráč španielskej Almeríe tak robil všetko, čo bolo v jeho silách.

Robin Hranáč v drese Liptovského Mikuláša
Z prvého tréningu utiekol a dnes je najlepší v Česku: Z Liptova sa odrazil k Ronaldovi Zobraziť článok

Napokon ženu bezpečne dostal na breh a vrátil sa aj po jej partnera. Ostatní rekreanti a zamestnanci zatiaľ do vody hádzali záchranné pásy. Sergia preto teraz zaslúžene oslavujú ako hrdinu.

Arribasov talent si v roku 2012 všimol veľkoklub Real Madrid, kde prešiel mládežníckymi kategóriami. V prvom tíme debutoval ako 18-ročný, keď na jeseň 2020 nahradil Viníciusa Juniora. V tom istom roku si pripísal premiérový štart aj v Lige majstrov. Počas svojho pôsobenia v „bielom balete“ odohral 14 zápasov. V auguste minulého roka prestúpil do spomínanej Almeríe.

Vlajka FC Chelsea Londýn.
Chelsea získala mladého futbalistu: Jeden z najzaujímavejších brazílskych talentov Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk