Bojový svet smúti za legendou: Zomrel prvý UFC zápasník a slávny herec (†56)

Svet bojových športov pred pár dňami zasiahla tragická správa. Bývalý UFC zápasník a herec Teila Tuli (†56), ktorého poznáme aj pod menom ...
  • Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Svet bojových športov pred pár dňami zasiahla tragická správa. Bývalý UFC zápasník a herec Teila Tuli (†56), ktorého poznáme aj pod menom Taylor Wily, už nie je medzi živými. Príčina jeho smrti zatiaľ nebola objasnená. Zostala po ňom manželka Halona a dve deti. S informáciou prišlo KITV 4 Island News.

Talentovaný argentínsky motocyklový pretekár Lorenzo Somaschini zomrel len vo veku 9 rokov.
Hrozná tragédia: Zomrel talentovaný pretekár († 9), plače za ním aj legenda Zobraziť článok

Začínal ako sumo bojovník, ale nakoniec zakotvil pri zmiešaných bojových umeniach. Tuliho MMA kariéra však nebola veľmi bohatá. Absolvoval iba jeden profesionálny súboj. Nuž, aj ten mu stačil na to, aby sa navždy zapísal do histórie. Išlo totiž o prvý duel v dejinách najprestížnejšej organizácie sveta UFC. Američan si vtedy zmeral sily s holandským kickboxerom Gerardom Gordeauom, ktorý ho ukončil už v prvom kole.

Následne Tuli odišiel do športového dôchodku a vydal sa na hereckú dráhu. Preslávil sa predovšetkým svojou úlohou Kamekona Tupuola v kriminálnej dráme Hawaii Five-0, ktorá sa postupom rokov stala veľkým fenoménom. 

Brankár čiernohorskej futbalovej reprezentácie Matija Šarkič skonal vo svojom apartmáne.
Futbalový reprezentant († 26) zomrel počas dovolenky: Emotívny odkaz brata! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk