Ohavné! Schumacherova rodina obeťou vydierania

Absolútny hyenizmus! Inak sa ani nedá nazvať konanie dvojice páchateľov, ktorí sa snažili vydieraním vylákať od rodiny Michaela Schumachera ...
  • Zdroj: Northfoto

Absolútny hyenizmus! Inak sa ani nedá nazvať konanie dvojice páchateľov, ktorí sa snažili vydieraním vylákať od rodiny Michaela Schumachera milióny.

FOTOGALÉRIA: Schumacher

Rodina legendárneho nemeckého pretekára Michaela Schumachera prežíva krušné chvíle! Dvojica páchateľov sa vydieraním snažila získať milióny. Ako informuje britský denník The Sun, v súvislosti s týmto závažným prečinom boli zatknutí dvaja muži. Podľa vyjadrenia nemeckej polície dvojica páchateľov plánovala vylákať od Schumacherovej rodiny milióny.

Aukcia hodiniek legendárneho pilota F1Michaela Schumachera sa premenila na frašku.
Škandál pri dražbe hodiniek Schumachera: Nečakaný útok, aukciu museli odložiť! Zobraziť článok

Vydierači pochádzajú z nemeckého mesta Wuppertal a zatkli ich v stredu 19. júna. Bližšie podrobnosti ich neúspešného pokusu o vydieranie nie sú zatiaľ známe. Príslušníci rodiny Michaela Schumachera si tak môžu vydýchnuť. "Vyšetrujeme prípad vydierania v neprospech jednej celebrity. V tomto prípade sme vydali zatykač. Momentálne nemôžeme poskytnúť žiadne ďalšie informácie," uviedol hovorca štátneho zastupiteľstva Wolf-Tilman Baumert pre nemecký Bild.

Michael Schumacher patrí medzi najlepších pretekárov histórie Formuly 1. V decembri 2013 utrpel pri lyžovačke a následnom páde ťažký úraz hlavy. Rodina sa o neho spoločne so zdravotníkmi stará už viac ako 10 rokov. Na verejnosť sa nedostávajú takmer žiadne informácie a jeho súčasný zdravotný stav je zahalený rúškom tajomstva.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk