Ligová legenda blízko prestupu do rodného mesta: Bude hrať Tomáš Ďubek v druhej lige?

V Zlatých Moravciach pôsobil dlhé roky ako hráč, neskôr i ako asistent trénera. Tomáš Ďubek sa však s ViOnom rozlúčil, aktuálne klub ...

V Zlatých Moravciach pôsobil dlhé roky ako hráč, neskôr i ako asistent trénera. Tomáš Ďubek sa však s ViOnom rozlúčil, aktuálne klub nemá a kopačky na klinec pravdepodobne nepovesí.

Fotogaléria

Zvolen si vybojoval dva roky po sebe postup do vyššej súťaže. Najprv suverénne ovládol štvrtú najvyššiu súťaž a sezóne 2023/2024 vyhral i tretiu ligu. Tamojší klub si zahrá MONACObet ligu a bude potrebovať posily.

MYZvolen priniesol rozhovor s prezidentom zvolenského klubu, kde sa okrem iného riešil i potenciálny príchod Tomáša Ďubeka. "Áno, stretli sme sa s ním. Je možné, že Tomáš Ďubek sa na záver kariéry vráti do Zvolena, ale nie je to potvrdené ani definitívne," povedal prezident MFK Zvolen Juraj Družbacký.

O príchode ligovej legendy sa zmienil aj tréner Zvolena Dušan Tóth. "Viem o tom, ale potvrdiť to nemôžem. Ja som sa s ním zatiaľ ešte nerozprával, uvidíme, ako to dopadne," povedal pre MYZvolen.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk