Dráma v rodine českej biatlonistky: Zmizla jej sestra! Zúfalo prosí o pomoc

Česká reprezentantka v biatlone Tereza Voborníková (24) prežíva krušné chvíle! Stratila sa jej sestra Zuzana (13) a preto sa so žiadosťou ...
  • Zdroj: instagram @tereza_vobornikova

Česká reprezentantka v biatlone Tereza Voborníková (24) prežíva krušné chvíle! Stratila sa jej sestra Zuzana (13) a preto sa so žiadosťou o pomoc obrátila nielen na políciu, ale aj na verejnosť prostredníctvom sociálnych sietí.

Veľká dráma v rodine českej biatlonovej reprezentantky Terezy Voborníkovej! Tá musela dať prípravu na novú sezónu bokom, pretože rieši naliehavejšie záležitosti. Stratila sa jej mladšia sestra Zuzana, ktorá má len 13 rokov. Zúfalá česká biatlonistka sa obracia so žiadosťou o pomoc nielen na políciu, ale aj na verejnosť prostredníctvom sociálnych sietí.

"Prosím, nevideli ste niekto moju ségru? Od včera odpoludnia ju hľadáme... Nosí okuliare a môže byť kdekoľvek. Prosím, kto ju videl, alebo niečo vie, volajte na políciu," napísala Tereza Voborníkova na sociálnu sieť a pridala údaje o stratenej sestre Zuzane, ktorá meria približne 160 centimetrov, váži 50 kilogramov.

Dcérka je jej najlepšia parťáčka.
Bátovská Fialková otvorene: TOTO bol hlavný dôvod môjho návratu Zobraziť článok

Na verejnosť sa obracia aj polícia, ktorá sestru českej biatlonovej reprezentantky od piatku márne hľadá. "Od piatkových odpoludňajších hodín pátrame po 13-ročnom dievčati z Hostinného, ktoré odišlo zo svojho bydliska nevedno kam. Policajti prehľadali všetky možné miesta, kde by sa mohla slečna nachádzať. Preverili rodinu, príbuzných, známych aj kamarátov, okolité nemocnice, autobusové aj vlakové stanice a ďalšie oblasti, kde by sa slečna mohla zdržiavať. Bohužiaľ bez kladného výsledku," informovala o priebehu pátrania polícia.

"Z tohto dôvodu žiadame občanov, ktorí si dievča, ktoré sa môže pohybovať nielen na Trutnovsku, všimnú, alebo by mohli podať akúkoľvek informáciu o jej pohyby, nech zavolajú na linku 158, alebo sa dostavia na akúkoľvek policajnú stanicu," dodáva polícia s tým, že zmiznuté dievča nemá pri sebe mobilný telefón.

Na facebooku sa začali objavovať komentáre od prispievateľov. "Naposledy bola videná v parku pri ZŠ Karla Klíče." A večer sa vraj nachádzala v Trutnově, no podľa polície mohla opustiť okres. Tereza Voborníková s celou rodinou veria, že napokon sa jej sestra nájde živá a zdravá.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk