Slovákom proti Ukrajine fandila aj bývalá hviezda NHL a vicemajster sveta!

Užil si futbalové divadlo! Bývalý skvelý hokejista a vicemajster sveta z roku 2012 Andrej Sekera (38) bol v hľadisku počas druhého vystúpenia ...
  • Zdroj: lum

Užil si futbalové divadlo! Bývalý skvelý hokejista a vicemajster sveta z roku 2012 Andrej Sekera (38) bol v hľadisku počas druhého vystúpenia slovenskej futbalovej reprezentácie na EURO 2024 proti Ukrajine. Hoci tím okolo kapitána Milana Škriniara prehral 1:2, bývalý hráč NHL si zápas a atmosféru pochvaľoval!

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Ukrajina
 
Bývalý obranca Andrej Sekera pred mesiacom fandil nášmu hokejovému tímu na svetovom šampionáte v Ostrave a teraz ho náš redaktor zachytil aj v hľadisku na majstrovstvách Európy vo futbale v Nemecku, kde si bol na vlastné oči pozrieť vystúpenie proti Ukrajine.
Bývalý slovenský futbalista Vladimír Goffa a tréner napísal knihu Kontroverzný tréner - Príbehy zo zákulisia slovenského futbalu.
Goffa je nadšený: Takto dobré Slovensko sme dávno nevideli Zobraziť článok

„Poznám veľmi dobre hráčskeho agenta Maťa Petráša, ktorý je z Prievidze, ako ja, takže už dávnejšie sme sa bavili či by sme nešli pozrieť na nejaký zápas. Maťo vybavil lístky, takže sme vybehli akurát na tento duel proti Ukrajine. Musím povedať, že to bol veľký zážitok. Prvý polčas bol z našej strany super, atmosféra parádna, škoda len, že sme nezískali aspoň bod,“ povedal pre Nový Čas Sekera, ktorý v najlepšej lige sveta NHL odohral v základnej časti 842 zápasov.  

Sekera si rád pozrie dobrý futbal, ale nemá obľúbený tím. „Nemám vysnívané mužstvo, ale pozriem si dobré zápasy Ligy majstrov. Som fanúšikom dobrého futbalu,“ pokračoval Andrej, ktorý na tribúne fandil v drese s číslom 22. „To mi ešte dávno daroval Maťo Petráš, tak v ňom som fandil (smiech),“ dodal Sekera, ktorý sa už na najbližší duel proti Rumunsku nechystá, ale drží palce nášmu tímu, aby postúpil zo skupiny.
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk