Július Kucka podporuje svojho syna Juraja vo veľkom štýle: Namiesto luxusu poriadne dobrodružstvo

Slovenských futbalových reprezentantov prišli na EURO do Nemecka povzbudiť tisíce fanúšikov. Nechýba medzi nimi ani otec Juraja Kucku ...
  • Zdroj: Matej Kalina

Slovenských futbalových reprezentantov prišli na EURO do Nemecka povzbudiť tisíce fanúšikov. Nechýba medzi nimi ani otec Juraja Kucku Július. Ten spoločne s kamarátmi dorazil karavanom.

FOTOGALÉRIA: Július Kucka podporuje svojho syna Juraja vo veľkom štýle

Otec Juraja Kucku je zanietený priaznivec nielen svojho syna, ale aj nášho národného mužstva. Chlapcov vždy veľmi rád podporí, a preto nemohol vynechať ani cestu na EURO 2024 do Nemecka. Do miesta konania šampionátu pricestoval karavanom s partiou kamarátov. Už približne týždeň okupujú miestne kempy. „Boli sme už podporiť našich chlapcov vo Frankfurte. Budeme tu až do augusta, do finále, takže presúvať sa letecky by nebolo moc dobré,“ povedal s potmehútskym úsmevom pre sport24.sk Július Kucka.

Jeho kamarát nám navyše prezradil ďalšie výhody, ktoré prináša karavanová púť  „Ísť karavanom je výhoda v tom, že netreba zháňať hotely a človek spojí zážitok zo šampionátu s tým, že vidí krásnu krajinu. Boli sme takto vo Francúzsku, osvedčilo sa nám to a povedali sme si, že poďme aj teraz takto. Máme takú pohodičku. Vonku máme posedenie, dáme si nejaký ten drinčík, potom raňajočky, ideme do fanzóny a na zápas. Užívame si to a sme vďační za každú minútku, že sme tu,“ vysvetlil Martin Ševčík z Nitry, ktorý tiež prišiel do dejiska ME karavanom.

Otec opory tímu trénera Francesca Calzonu nám odhalil, ako vyzerá interiér ich karavanu. Nechýbajú suveníry, televízory či nejaký ten domáci pálený produkt. Koľko ale trvá cesta pojazdnou obývačkou zo Slovenska do Nemecka

„Začali sme vo Frankfurte a teraz sme pokračovali do Düsseldorfu. Cesta do Frankfurtu trvala 12 hodín a sem ešte nejaké dve hodiny navyše. Je to však úplne v poriadku, pretože sme sa neponáhľali a išli sme pokojne. Nemáme sa kam ponáhľať a užívame si to,“ vysvetlil Július Kucka.

Taliansky tréner slovenskej reprezentácie Francesco Calzona.
Tréner Calzona napriek prehre neskrýval spokojnosť: Mužstvu nemôžem nič vyčítať Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk