Mbappé ukázal masku, ľudia išli do kolien: Preboha, veď to je ninja korytnačka!

Futbalový svet sa nezdržal smiechu! Kylian Mbappé (25), hviezda francúzskej reprezentácie a jeden z najlepších útočníkov na svete, predviedol ...

Futbalový svet sa nezdržal smiechu! Kylian Mbappé (25), hviezda francúzskej reprezentácie a jeden z najlepších útočníkov na svete, predviedol na tréningu svoju novú ochrannú masku.

Fotogaléria

Po zranení v úvodnom zápase proti Rakúsku, kde si zlomil nos, si musel Mbappé zabezpečiť ochranu tváre. Maska, ktorá má brániť jeho zranený nos, je sfarbená do modrej, bielej a červenej trikolóry, čo okamžite upútalo pozornosť fanúšikov.

Netrvalo dlho a internet sa začal hemžiť vtipnými porovnaniami Mbappého s populárnymi rozprávkovými hrdinami - ninja korytnačkami. Fotky s popiskami "Kylian alebo Leonardo?" či "Hľadá sa Donatello" zaplavili sociálne siete rýchlosťou svetla. "Preboha, veď to je Ninja korytnačka!" - znel jeden z najčastejšie zdieľaných komentárov.

Tréner "Les Bleus" Didier Deschamps informoval médiá, že dvadsaťpäťročný útočník bude k dispozícii na druhý zápas v D-skupine ME proti Holandsku, ktorý sa odohrá už dnes o 21:00.

Po zranení, ktoré utrpel v úvodnom dueli s Rakúskom, kde hlavou narazil do ramena rakúskeho obrancu Kevina Dansa a následne mu prudko začala tiecť krv, sa podrobil vyšetreniam v nemocnici v Düsseldorfe. Podľa lekárov neboli potrebné operačné zákroky, čo znamená, že Mbappé môže pokračovať v turnaji.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk