Slovenský hokejista trénoval so Saganom: Aha, o koho ide!

ŽILINA – Poznajú sa roky a teraz si spolu aj zatrénovali! Nie však na ľade, ale na bicykli. Reč je o kapitánovi bronzových hokejistov ...
  • Zdroj: archív M. H.

ŽILINA – Poznajú sa roky a teraz si spolu aj zatrénovali! Nie však na ľade, ale na bicykli. Reč je o kapitánovi bronzových hokejistov z Pekingu 2022 Marekovi Hrivíkovi (32), ktorý s bratmi Jurajom (35) a Petrom (35) Saganovcami jazdil na bicykli v okolí Žiliny.

FOTOGALÉRIA: Hrivík - Sagan

Skúsený slovenský hokejista Marek Hrivík pochádza zo Žiliny rovnako ako trojnásobný majster sveta Peter Sagan s jeho starším bratom Jurajom. „Áno, poznáme sa dobre práve so Žiliny. Marek je teraz doma, začína už letnú prípravu na sezónu, tak sme sa dohodli, že si pôjdeme spolu zabicyklovať. Pre neho, ako hokejistu je to vhodný doplnok pre prípravu,“ vyjadril sa pre Nový Čas starší z bratov Saganovcov, Juraj.

Hrivík dokonca pred dvomi rokmi bol aj sedemnásobného držiteľa zeleného dresu podporiť na Tour de France. „Bol som s Peťom dohodnutý vopred, že prídem za ním do Paríža na poslednú etapu. Po pretekoch sme sa stretli, prehodili pár slov a urobili si aj fotku,“ povedal pred dvomi rokmi pre náš portál Hrivík.

Slovenský cyklista Peter Sagan z tímu Pierre Baguette.
Nebude to len o Saganovi: Na Okolo Slovenska spôsobí ošiaľ ďalšia veľká hviezda! Zobraziť článok

Brat Petra prezradil aj to či slovenský hokejista stíhal ich tempu. „Išli sme tréningovo, dali sme si pár desiatok kilometrov a Marek s nami stíhal v pohode,“ dodal Juraj Sagan. Jeho slávny brat Peter sa už budúci týždeň predstaví na pretekoch Okolo Slovenska, ktoré budú jeho posledné, keďže sa túto sezónu lúči so svojou dlhou a fantastickou kariérou.

Peter Sagan si so synom Marlonom užil nádherné chvíle na spoločnej vychádzke na bicykloch.
Sagan priznal, že syn Marlon chce hviezdiť v inom športe: Na bicykli iba do školy! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk