Otec Suslova pochádza z Ukrajiny: Ako vidí šance Slovákov?

Náš dnešný zápas proti Ukrajine bude nielenže mimoriadne dôležitý z postupového hľadiska, ale bude zároveň veľmi špeciálny pre rodinu ...

Náš dnešný zápas proti Ukrajine bude nielenže mimoriadne dôležitý z postupového hľadiska, ale bude zároveň veľmi špeciálny pre rodinu Tomáša Suslova (22). Jeho otec Sergej (52) totiž pochádza z krajiny našich východných susedov.

Fotogaléria

Ťažký duel

Podobne ako jeho syn aj on očakáva veľmi náročný zápas. „Najmä po tom, ako Ukrajina prehrala prvý zápas. Vzniesla sa na nich veľká kritika. Aj preto si myslím, že teraz budú namotivovaní a hladní po úspechu. Našou výhodou je, že sme prvý zápas vyhrali. V kabíne určite panuje výborná nálada a to môže byť naša výhoda. Keď chlapci podajú taký výkon ako proti Belgicku, tak si myslím, že môžeme očakávať dobrý výsledok,“ pripojil svoj tip na výsledok.

Mladícke chyby

Minulý rok Tomáša Suslova verejne kritizoval reprezentačný tréner Francesco Calzona. Vtedy sa zdalo, že nádejnému hráčovi akoby sláva stúpla do hlavy. Po trochu vytrucovanom prestupe do talianskeho Hellasu Verona akoby dospel, čo postrehol aj jeho otec, pričom súhlasil aj so slovami kouča nášho národného tímu. „Vidieť, že Tomáš po prekonaní ťažkého roku, ktorý má za sebou, dospel ako človek i futbalista,“ doplnil. Sergej si myslí, že Tomáš sa aj poučil. „Keď robí mladý človek chyby, tak sa to dá ešte pochopiť. Keď ich však opakuje, tak to nie je dobré. Pristupuje k futbalu ako profesionál a podľa mňa došlo k pozitívnej zmene,“ dodal hrdý otec, ktorý podporoval synovu futbalovú cestu už od jeho štyroch rokov.

Späť Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk