Dobrá správa pre Slovákov: Miláčik fanúšikov povedie aj v druhom zápase VAR

Slovenských futbalových reprezentantov zachránil v zápase s Belgickom systém videoasistenta rozhodcu (VAR) v spolupráci s mikročipmi ...
  • Zdroj: getty images

Slovenských futbalových reprezentantov zachránil v zápase s Belgickom systém videoasistenta rozhodcu (VAR) v spolupráci s mikročipmi v lopte. Vďaka modernej technológii boli totiž odvolané až dva góly v našej sieti, čo nám prinieslo víťazstvo 1:0.

FOTOGALÉRIA: VAR

Za VAR-om však sedia ľudia, ktorí ho obsluhujú. Nás môže mimoriadne tešiť, že aj v zápase proti Ukrajine bude za monitorom ako šéf sedieť Nemec Bastian Dankert (44), ktorý bol za odvolanie oboch belgických gólov!

Na snímke ukrajinský reprezentant Mychajlo Mudryk a ruská modelka Violetta.
Ukrajinská hviezda pobúrila pred zápasom so Slovenskom celý národ: Milostný odkaz do Moskvy! Zobraziť článok

Podobne ako na trávniku, kde rozhodujú traja rozhodcovia, aj vo VAR miestnosti sedí trio. Jeden rozhodca je hlavný a dvaja sú jeho asistenti. Tento systém získal medzi slovenskými fanúšikmi mimoriadnu popularitu po zápase s Belgickom, keď favoritovi odvolal dva presné zásahy Romelua Lukakua. Prvý pre ofsajd a druhý pre hru rukou jeho spoluhráča Loisa Opendu, ktorý mu prihrával. „Rozhodcovia iba dodržiavajú pravidlá. Tak to nechajme tak,“ povedal Kevin De Bruyne.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk