Príprava na Ukrajincov v holičskom kresle: Zboku všetci dohola!

Pripravujú sa nielen takticky, ale záležať si dávajú aj na výzore. Slovenskí futbalisti netrávia čas iba na tréningoch či vo videomiestnosti, ...

Pripravujú sa nielen takticky, ale záležať si dávajú aj na výzore. Slovenskí futbalisti netrávia čas iba na tréningoch či vo videomiestnosti, ale aj v kaderníckom kresle. Vo svojom prechodnom domove v Mainzi využívajú služby miestneho holiča Mehmeta Aliho Müsnu. Ten vyparádil našich reprezentantov aj pred súbojom s Ukrajinou. Ako si ho vybrali?

Fotogaléria

Ako píše Šport24.sk Mehmet strihá slovenských reprezentantov na odporúčanie bývalého spoluhráča Ondreja Dudu Suata Serdara. Pristrihnúť frizúry im bol priamo v hoteli už minulý týždeň. „Prešiel som prísnou kontrolou. Pred hotelovou izbou, kde som ich strihal, stáli ochrankári. Za tri dni sa mi v kresle vystriedalo asi 25 členov slovenskej výpravy,“ pre Šport24.sk prezradil s tým, že nemusel riešiť žiadne špeciálne požiadavky. „Vystrihal som im pásiky naboku, pričom všetci to chceli zboku na nulu,“ doplnil s tým, že len trénerovi Calzonovi nemal čo strihať, tak mu aspoň oholil uši ohňom.

 

Odporúčame z TIVI.sk