Frustrovaný Modrič: Keď dostal otázku, mávol rukou a z mixzóny ušiel

Zatiaľ to nie je žiadna sláva! Bronzový tím z MS v Katare Chorvátsko sa trápi. V skupine B majstrovstiev Európy patrí zverencom Zlatka ...
  • Zdroj: SITA/AP

Zatiaľ to nie je žiadna sláva! Bronzový tím z MS v Katare Chorvátsko sa trápi. V skupine B majstrovstiev Európy patrí zverencom Zlatka Daliča po dvoch zápasoch nepostupové štvrté miesto.

FOTOGALÉRIA: Luka Modrič

Chorváti nezvládli prvý duel so Španielskom, ktorý prehrali 0:3 a v stredu prišli v súboji s Albánskom v nadstavenom čase o dva body, keď neudržali vedenie 2:1 a inkasovali v závere vyrovnávajú gól.

Online zo zápasu Chorvátsko - Albánsko.
Chorvátsko - Albánsko ONLINE: Albánci obrali favorita o body! Zobraziť článok

V tíme je napätie a nervozita. Keď po zápase s Albánskom dostal v mixzóne Luka Modrič (38) otázku na zloženie tímu, mávol rukou a znechutený opustil mixzónu.

Najväčšia hviezda sa s Albánskom trápila. Chorváti sa práve na Modriča najviac spoliehajú. Lenže opora Realu Madrid, ktorá pred pár týždňami získala šiesty triumf v Lige majstrov, toho proti Albánsku veľa neukázala. Snáď jednu nepresnú strelu.

Fanúšikovia Albánsko a Chorvátska počas zápasu skandovali hanebné pokriky na Srbov.
Hrozí obrovský škandál na EURO? Srbi pohrozili, že odstúpia zo šampionátu Zobraziť článok

„Ospravedlňujem sa Modričovi, ale musím povedať, čo vidím. Už to prosto nie je futbalista, aký bol,“ povedal v štúdiu chorvátskej televízie HRT expert Tomislav Ivkovič. „Zlatko Dalič sa spolieha na hráčov, ktorým momentálne nemajú formu,“ dodal.

Zatiaľ to teda pre Chorvátsko a ich najväčšiu oporu Modriča, pre ktorého je to zrejme posledné EURO, nie je vydarený turnaj. Všetko ale môže byť inak po poslednom súboji v skupine s Talianskom. Ten musia Chorváti, ak chcú postúpiť ďalej, jednoznačne vyhrať.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk