Legendárny Jágr sa nadrapoval so senom: Toto žiadna posilka nenahradí!

Driny sa rozhodne nebojí! Jaromír Jágr (52), legendárny hokejista a ikona českého športu, sa nedávno pochválil fanúšikom na sociálnych ...
  • Zdroj: ig/JaromirJagr

Driny sa rozhodne nebojí! Jaromír Jágr (52), legendárny hokejista a ikona českého športu, sa nedávno pochválil fanúšikom na sociálnych sieťach svojou druhou vášňou – poľnohospodárstvom. 

Na svojom domácom statku chcel ľuďom ukázať hlavne to, že fyzická práca na farme je oveľa náročnejšia, než akákoľvek makačka v posilke. „Poľnohospodárstvo je fakt hrozná drina. Vôbec sa nečudujem, že som mal takú silu, keď som to robil hodiny denne. To žiadna posilňovňa nenahradí,“ priznal Jágr, ktorý nikdy neskrýval svoje korene a hrdosť na miesto, kde vyrastal.

Práca na statku bola pre neho nielen spôsobom, ako získať fyzickú silu, ale aj životnou školou, ktorá ho formovala od veľmi skorého veku. „Zároveň je to moje detstvo a do môjho života to patrí rovnako ako statok, na ktorom som vyrastal. Ako spieva Meky Žbirka, tak ani ja neviem a ani nechcem spáliť most a my sa všetci skúsme aspoň trochu snažiť, aby sme nespálili to krásne v nás. Majte sa dobre,“ dodal Jágr, ktorý svoje slová doplnil aj videom z farmy, na ktorom sa namáha so stohmi sena. "Je to stotina z toho, čo som robil niekedy," hlasne si povzdychol legendárny hokejista, ktorý tak opäť dokazuje, že je nielen skvelým športovcom, ale aj človekom so srdcom na správnom mieste.

Jeho prístup k životu a oddanosť k rodinným hodnotám sú inšpiráciou pre mnohých. A hoci už dávno dosiahol všetko, čo sa v hokeji dosiahnuť dá, stále zostáva verný svojim koreňom a ukazuje, že pravá sila sa meria nielen výkonom na ľade, ale aj poctivou prácou a láskou k rodine a prírode.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk