Legendárny McEnroe si rozhneval celé Poľsko: Nechutný útok na svetovú jednotku!

Rýpol so do svetovej jednotky! Legendárny americký tenista John McEnroe (65) bol známy svojou prchkou povahou. Nemal problém použiť ostrejšie ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/Northfoto

Rýpol so do svetovej jednotky! Legendárny americký tenista John McEnroe (65) bol známy svojou prchkou povahou. Nemal problém použiť ostrejšie slová a nerobil žiadne výnimky.

„Myslíte, že ak by jej Lancome dal peknú ponuku, že by za adekvátnu cenu na seba hodila trochu mejkapu?“ pokračoval bývalý americký tenista.

Jeho slová sa však na internete stretli s veľkou kritikou zo strany fanúšikov svetovej jednotky. „Naozaj rieši Igin mejkap vo chvíli, keď ide vyhrať svoj štvrtý titul na Roland Garros?“ pýtal sa jeden z fanúšikov.

Poľská tenistka Iga Swiateková sa teší po zisku titulu na grandslamovom Roland Garros.
Víťazný hetrik na Roland Garros: Swiateková nedala šancu prekvapeniu turnaja Zobraziť článok

Ďalší priaznivci mu vytkli, že nemá žiadny rešpekt k poľskej tenistke. „Skutočnosť, že je stále komentátorom, je hanba,“ pridal už ostrejší názor iný fanúšik. Veľa fanúšikov poslalo televízii odkaz, že McEnroea už nechcú počúvať a že televízia by mala s ním spoluprácu ukončiť. Zdá sa, že želanie sa im splní, lebo televízia NBC stratila od budúceho roka práva na vysielanie z Roland Garros.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk