Legenda Pavel Nedvěd o portugalskej hviezde Ronaldovi: Žije pre...

Zložil mu poklonu! Bývalý skvelý český záložník a držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho európskeho hráča z roku 2003 Pavel Nedvěd (51) ...
  • Zdroj: getty images

Zložil mu poklonu! Bývalý skvelý český záložník a držiteľ Zlatej lopty pre najlepšieho európskeho hráča z roku 2003 Pavel Nedvěd (51) minulý týždeň navštívil Slovensko. Denníku Nový Čas poskytol exkluzívny rozhovor, v ktorom okrem otázok na slovenský tím vyjadril aj portugalskej ikony Cristianovi Ronaldovi (39). Čo o ňom povedal?

FOTOGALÉRIA: Nedved - Ronaldo

Česká a svetová futbalová legenda Pavel Nedvěd zažila ešte útočníka Cristiana Ronalda aj počas svojej hráčskej kariére. Dokonca, keď Česi získali na európskom šampionáte v roku 2004 práve v Portugalsku bronz, tak CR7, ako Ronalda prezývajú, debutoval zo svoj tím na majstrovstvách Európy.

„Je to rekordér v tomto smere. Momentálne v Nemecku už štartuje na svojom šiestom európskom šampionáte, čo je naozaj unikát,“ povedal pre náš portál Nedvěd, ktorý Ronalda pozná aj osobne veľmi dobre.

Na otvorenie letnej sezóny v známych slovenských kúpeľoch v Rajeckých Tepliciach Spa Aphrodite dorazila vo štvrtok súkromným lietadlom aj svetová futbalová legenda, bývalý český záložník a držiteľ Zlatej lopty najlepšieho hráča Európy v roku 2003 Pavel Nedvěd (51).
Futbalová legenda Pavel Nedvěd navštívil Slovensko: Čo povedal na margo nášho tímu na EURO? Zobraziť článok

„Samozrejme, veď v rokoch 2018 až 2021 sme ho mali tri roky v Juventuse, kde som pôsobil, ako funkcionár. Za to obdobie, strelil vyše 120 gólov,“ pokračovala česká ikona.

Ivana je dcérou bývalého českého futbalistu Pavla Nedvěda.
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu! Zobraziť článok

„Musím povedať, že Ronaldo žije pre futbal a pre góly. Je to fenomén,“ doplnil na jeho adresu Nedvěd, ktorý adresoval pár slov pred štartom turnaja aj nášmu tímu. „Máme určite nato, aby ste postúpili zo základnej skupiny ďalej,“ dodal držiteľ Zlatej lopty z roku 2003.

Georgina Rodriguezová sledovala úvodný zápas Portugalska na EURO na tribúne v Lipsku.
Ronaldo mal v hľadisku podporu: V Lipsku fandila aj sexi Georgina so synom Zobraziť článok

Ronaldo na EURO

Portugalsko (2004)

Švajčiarsko/Rakúsko (2008)

Poľsko/Ukrajina (2012)

Francúzsko (2016)

Európa (2021)

Nemecko (2024)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk