Tiká prestupová bomba: Skončí Tomáš Tatar v českej lige?

Schyľuje sa k veľkému prekvapeniu? Hokejista Tomáš Tatar (33) priznal, že síce momentálne čaká na to, keď sa otvorí trh s voľnými hráčmi ...

Schyľuje sa k veľkému prekvapeniu? Hokejista Tomáš Tatar (33) priznal, že síce momentálne čaká na to, keď sa otvorí trh s voľnými hráčmi v NHL, no v kontakte bol aj so zástupcami klubu HC Dynamo Pardubice z českej extraligy.

Fotogaléria

Tatar, ktorý nebojácne viedol Slovensko na tohtoročných MS v Česku ako kapitán, priznal, že má na stole ponuku od európskeho klubu. Konkrétne ide o českého vicemajstra Dynamo Pardubice, ktorý sa po sezóne musí vysporiadať s odchodom viacerých kľúčových útočníkov vrátane ďalšieho slovenského hokejistu Richarda Pánika.

Aktuálne sa snažia Pernikári získať dvoch slovenských reprezentantov zo zámoria - Tomáša Tatara a Pavla Regendu. Tatar, ktorý bol počas uplynulej sezóny vymenený z Colorada do Seattlu, potvrdil kontakty s českým tímom. „Áno, volal som si s vedením Pardubíc, ale v Európe momentálne neriešim nič a čakám, dokým sa neotvorí trh v NHL,“ povedal pre denník Šport.

Tento komentár naznačuje, že Tatar má jasnú prioritu pokračovať v NHL, kde od 1. júla bude v pozícii neobmedzeného voľného hráča a bude môcť rokovať s ktorýmkoľvek tímom zámorskej profiligy.

Hoci Tatar zatiaľ preferuje pokračovanie svojej kariéry v NHL, ponuka od Pardubíc môže byť lákavou alternatívou, ak by sa situácia v zámorí nevyvinula podľa jeho predstáv.

Tvrdá rana pre extrénera reprezentácie: Ročná dcéra bojuje o život! Zobraziť článok

Český hokejista Filip Hronek.
Český obranca podpísal v NHL životný kontrakt: Zarobí balík! Zobraziť článok

Marek Košáň a Marek Beseda, kustódi slovenskej futbalovej reprezentácie pripravujú materiálno-technické zabezpečenie pre hráčov a realizačný tím v tréningovom centre.
Nakukli sme do kabíny Slovákov v Mainzi: Všetko má svoje miesto a poriadok Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk