Sagan priznal, že syn Marlon chce hviezdiť v inom športe: Na bicykli iba do školy!

Rastie ako z vody! Marlon Sagan (6), syn nášho šampióna Petra Sagana (34), sa už naplno venuje rôznym športovým aktivitám. Na prekvapenie ...

Rastie ako z vody! Marlon Sagan (6), syn nášho šampióna Petra Sagana (34), sa už naplno venuje rôznym športovým aktivitám. Na prekvapenie mu však najviac neimponuje cyklistika, ale úplne iný šport - futbal. Ako sám Tourminátor prezradil, jeho rozkošný potomok jazdí na bicykli akurát tak do školy...

Fotogaléria

Sagan sa v poslednom období nemá kedy zastaviť. Z malebného Talianska, kde strávil niekoľko posledných dní, sa presunul tento týždeň na Slovensko, konkrétne do Malinova (okr. Senec), kde spôsobil doslova ošiaľ.

V rámci rodinného dňa, ktorý zorganizoval jeho cestný tím Pierre Baguette cycling, sa zúčastnil najskôr autogramiády a následne si ľudia mohli so sedemnásobným držiteľom zeleného dresu z Tour de France spoločne zajazdiť v sedle trasu Malinovo - Tomášov a späť.

V rámci vydarenej akcie prišla téma aj na jeho syna Marlona. Ako sám Peťo priznal, do športu ho motivovať príliš nemusí, je to pre neho prirodzená aktivita. „Stačí mu dať priestor na to, aby išiel von, a on si už nájde svoje hry i s ostatnými kamarátmi,“ povedal s úsmevom Sagan.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk