Ronaldo mal v hľadisku podporu: V Lipsku fandila aj sexi Georgina so synom

Nemohla chýbať v hľadisku. Prvý duel Portugalska na európskom šampionáte vo futbale sledovala na tribúne štadióna Red Bull Areny v Lipsku ...
  • Zdroj: intsgram/georgina rodriguez

Nemohla chýbať v hľadisku. Prvý duel Portugalska na európskom šampionáte vo futbale sledovala na tribúne štadióna Red Bull Areny v Lipsku aj Georgina Rodriguezová (30), partnerka najväčšej hviezdy Portugalska Cristiana Ronalda (39).

FOTOGALÉRIA: Georgina Rodriguezová

Po zápase s Českom bola napokon spokojná. Hoci jej milovaný gól nestrelil, Portugalci vydreli tri body, keď o víťazstve 2:1 rozhodol v nadstavenom čase Conceicao.

Georegina cestovala do Nemecka až zo Saudskej Arábie, kde aktuálne žije s rodinou a kde Cristiano pôsobí v tíme Al-Nassr.

Ronaldo aj v pokročilom veku budí pozornosť v každom zápase.
Ronaldo to za teatrálne gesto schytáva: Českému brankárovi sa vysmial do tváre! Zobraziť článok

Krásna modelka vzala na zápas najstaršieho syna Cristiana juniora, ktorý minulý týždeň oslávil 14. narodeniny. Ostatné deti zostali svojho tatina sledovať v televízii. Georgina uverejnila na sociálnej sieti fotografiu detičiek spred televízora a pridala aj video, ktoré natočila z tribúny.

Portugalsko - Česko ONLINE
Portugalsko - Česko ONLINE: Česi veľké prekvapenie nedokonali Zobraziť článok

Nemala nič, dnes má všetko

Španielka Rodriguezová je s Ronaldom spolu od roku 2016. Žena, ktorá si získala srdce svetovej futbalovej jednotky, matka jeho detí, fashionistka. Život Georginy sa pred rokmi, keď sa začala objavovať po boku Cristiana Ronalda, obrátil naruby. V dokumentárnom seriáli na Netflixe I am Georgina majú diváci možnosť bližšie spoznať Georginu a zistiť, aký je život po boku slávneho Ronalda. Georgina si získala pozornosť aj vďaka svojej kráse a vycibrenému módnemu vkusu. Netají sa tým, že jej život vyzerá ako sen. „Viem, aké to je, keď nemáte nič a viem, aké to je, keď máte všetko," priznáva v dokumente. Narodila sa v španielskom meste Jaca a nikdy nezabúda na to, odkiaľ pochádza. Práve jej pôvod ju poznačil a vďaka nemu má v živote hodnoty, ktoré považuje za správne. Georgina je rodinne založená, čo majú s Ronaldom spoločné. Futbalová jednotka sa už v minulosti vyjadrila, že jeho snom je sedem detí.

Ronaldo je otcom piatich detí, z čoho tri, Cristiana Jr (11), dvojičky Evu a Matea (4), mu vynosili náhradné matky. Trojročnú Alanu Martinu má spolu s Georginou, najmladšia Bella Esmeralda prišla na svet 18. apríla 2022. Dvojica pôvodne očakávala dvojčatá, chlapček však príchod na svet neprežil.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk