Ronaldo to za teatrálne gesto schytáva: Českému brankárovi sa vysmial do tváre!

Má 39 rokov a v európskom futbale vyhral všetko, čo sa dalo. Cristiano Ronaldo sa však počas utorkového zápasu na Eure proti Čechom ukázal ...

Má 39 rokov a v európskom futbale vyhral všetko, čo sa dalo. Cristiano Ronaldo sa však počas utorkového zápasu na Eure proti Čechom ukázal v menej lichotivom svetle.

Fotogaléria

Po víťaznom góle svojho spoluhráča Francisca Conceiçãoa na 2:1 v nadstavenom čase sa vysmial českému brankárovi Jindřichovi Staňkovi rovno do tváre. 

Nenápadné, no zároveň provokatívne gesto zachytili, samozrejme, všadeprítomné kamery a zábery okamžite zaplavili sociálne siete. Toto gesto od hráča Ronaldovho kalibru bolo podľa mnohých fanúšikov a odborníkov zbytočné a neprofesionálne.

Veľa ľudí to jednoducho nedokáže pochopiť a je to pre nich prekvapujúce, pretože Ronaldo je vo svete známy svojou športovou eleganciou a úctou k súperom. Mohlo by to však byť aj dôkazom, že aj vo svojom veku stále prežíva zápasy s rovnakou intenzitou a emóciami, ako keď bol mladší. Reakcia verejnosti na tento incident sa preto rôzni.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk