Zápas našich si užil aj Expl0ited

Slovenskí reprezentanti potrápili nervy nielen Belgičanov, ale aj fanúšikov. Okrem skvelej akcie a napätia na štadióne, kde bolo viac ...

Slovenskí reprezentanti potrápili nervy nielen Belgičanov, ale aj fanúšikov. Okrem skvelej akcie a napätia na štadióne, kde bolo viac ako 45-tisíc divákov, priniesli Sokoli vzácne a podľa mnohých aj neočakávané víťazstvo nad favoritom E-skupiny.

Fotogaléria

FOTOGALÉRIA: Tím Markízy

Atmosféra, ktorú priamo v Nemecku vytvorili slovenskí fanúšikovia, bola neuveriteľná a preniesla sa cez obrazovky aj na divákov Markízy a predplatiteľov Voyo.

Televízia Markíza okrem komentátorov a spravodajských štábov vyslala priamo do dejiska aj influencerov, ktorí počas šampionátu prinášajú exkluzívny obsah na sociálne siete oficiálneho vysielateľa UEFA EURO 2024 na Slovensku. Slovákov aj Belgičanov tak pred štadiónom v Nemecku spovedali Expl0ited, herci známi zo seriálu Pán profesor Roman Maximilián Kollár a Juraj Kočí či futbalová youtubová hviezda Smilo. Okrem práce si mladé internetové hviezdy užili aj neopakovateľnú atmosféru zápasu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk