Fanúšikovia sa pustili do Wozniackej: Nesplnila podmienky, no aj tak si zahrá na olympiáde!

Zahrá si na olympiáde v Paríži! Niekdajšia svetová jednotka Caroline Wozniacka (33) síce nesplnila podmienky nutné k účasti pod piatimi ...
  • Zdroj: Nortfhoto

Zahrá si na olympiáde v Paríži! Niekdajšia svetová jednotka Caroline Wozniacka (33) síce nesplnila podmienky nutné k účasti pod piatimi kruhmi, napriek tomu si v Paríži zahrá a bude to pre Dánku tak už štvrtá účasť na OH.

Wozniacka dostala od Medzinárodnej tenisovej federácie ITF jednu z dvoch divokých kariet určených pre grandslamových šampiónov, či bývalé svetové jednotky.

Caroline Wozniacka si po tri a pol roku vychutnala triumf na kurte.
Mamina Caroline Wozniacka o Australian Open: Návrat po štyroch rokoch? Zobraziť článok

Otec sa hneval

Pri neúčasti na Roland Garros, kde Dánka divokú kartu nedostala a zaradili ju "iba“ do kvalifikácie, sa jej otec Piotr pustil do organizátorov i tenisovej federácie.

 Aj Serena Williamsová bola hosťom slávnostného otvorenia reštaurácie na Floride.
Bývalá svetová jednotka narobila rozruch: Vidíte ten rozdiel vo fotkách? Zobraziť článok

„Mohli sme hrať kvalifikáciu, ale Caroline povedala, že celý život tvrdo pracovala a veľa dokázala na to, aby teraz začínala ako juniorka. Človeku, ktorý v tomto športe niečo dokázal, je treba prejaviť úctu,“ hneval sa Piotr Wozniacki pre Sport.pl a dopredu sa vyjadril, že jeho dcéra do Paríža na French Open nepríde ani o rok.

Najlepším výsledkom Wozniackej na OH je zatiaľ štvrťfinále v Londýne v roku 2012.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk