Lobotka to už nevydržal: Jasný odkaz kritikom Calzonu!

Slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka patril k najlepším hráčom úvodného zápasu na EURO 2024, v ktorom jeho tím šokoval favorizované ...
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka patril k najlepším hráčom úvodného zápasu na EURO 2024, v ktorom jeho tím šokoval favorizované Belgicko a zvíťazil 1:0. Hviezda talianskeho Neapola to nevydržala a posiela odkaz všetkým kritikom trénera Francesca Calzonu.

Slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka po senzačnom víťaznom vstupe na EURO 2024 proti favorizovanému Belgicku (1:0) prehovoril ku kritikom trénera Francesca Calzonu a jeho štýlu hry. "Sú to neopísateľné pocity, pre toto vlastne makáme. Možno ideme proti väčšine ľuďom, ktorí neveria trénerovi a jeho štýlu, ktorý chceme hrať. Dnes sa ukázalo, že ideme dobrou cestou a keď do toho každý pridá kvalitu a sebavedomie, potom môže vzniknúť takéto niečo krásne," hovoril stredopoliar talianskeho Neapola pre TV Markízu.

Brankár slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Dúbravka (vľavo) a kapitán Milan Škriniar v zápase E-skupiny Belgicko - Slovensko na ME vo futbale vo Frankfurte
Obrovská radosť Slovákov po heroickom výkone: Je to jeden zo životných gólov, priznal Schranz Zobraziť článok

"Obľubujem, keď nám nikto neverí. Vtedy môže každý zažiariť a ukázať naplno svoju silu. Nemusíme hrať pod žiadnym tlakom a môžeme byť uvoľnení. O to je to krajšie," dodal jeden z ťahúňov slovenského reprezentačného tímu, ktorý bol vyhlásený za najlepšieho hráča zápasu.

Tréner Calzona mal napriek tomu, že doviedol slovenskú reprezentáciu z kvalifikácie až na EURO 2024, stále veľa neprajníkov a kritikov. No senzáciou proti Belgicku zatvoril ústa určite aspoň značnej časti z nich.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk