Divné pohľady na Hamšíkovho otca Richarda: Prečo išiel po zápase na hotel bosý?

Do hotela musel ísť bosý! Otec bývalého slovenského reprezentanta a súčasného asistenta trénera Mareka Hamšíka (36) Richard uzavrel pred ...
  • Zdroj: Matej Kalina

Do hotela musel ísť bosý! Otec bývalého slovenského reprezentanta a súčasného asistenta trénera Mareka Hamšíka (36) Richard uzavrel pred zápasom s Belgickom na európskom šampionáte v Nemecku stávku.

FOTOGALÉRIA: Richard Hamšík

Spolu s kamarátom Viktorom Krížom sa dohodli, že ak Slováci prvý duel na EURO proti Belgicku vyhrajú, pôjdu obaja do hotela v Mainzi naboso.

Belgicko - Slovensko ONLINE
ONLINE: Absolútna senzácia! Slováci šokovali Belgicko, dvakrát im pomohol VAR Zobraziť článok

 „Pred zápasom sme sa dohodli, že keď vyhráme, ideme na hotel do Mainzu naboso a tak sa aj stalo. Sranda musí byť a hlavné je, že naši chlapci urobili skvelý výsledok. Veľmi sa z toho tešíme,“ odhalil pre Šport24.sk Richard Hamšík. Ten svoj sľub splnil a s kamarátom cestovali z Frankfurtu do Mainzu, kde sú ubytovaní len v ponožkách. 

Brankár slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Dúbravka (vľavo) a kapitán Milan Škriniar v zápase E-skupiny Belgicko - Slovensko na ME vo futbale vo Frankfurte
Obrovská radosť Slovákov po heroickom výkone: Je to jeden zo životných gólov, priznal Schranz Zobraziť článok

Slovenská futbalová reprezentácia vo svojom úvodnom stretnutí na EURO prekvapila celý svet, keď favorizujúce Belgicko zdolala 1:0.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk