Filip Mešár v náručí sexi priateľky: Krásku z Kanady zobral na Slovensko!

Romantika v Tatrách! Slovenský hokejový talent Filip Mešár (20) sa vrátil späť na rodnú hrudu a tentokrát neprišiel sám. Spoločnosť mu ...
  • Zdroj: TASR

Romantika v Tatrách! Slovenský hokejový talent Filip Mešár (20) sa vrátil späť na rodnú hrudu a tentokrát neprišiel sám. Spoločnosť mu robila jeho šarmantná polovička z Kanady, krásna Jordyn!

FOTOGALÉRIA: Filip Mešár v náručí sexi priateľky

Nie je žiadnym tajomstvom, že šikovný útočník draftovaný tímom Montreal Canadiens už nejaký čas randí s okúzľujúcou Kanaďankou Jordyn, ktorá si získala jeho srdce po príchode do zámoria. Talentovaný mladík má za sebou ďalšiu vydarenú sezónu v miestnej juniorke, keď v drese Kitchener Rangers nastúpil v 55 zápasoch, v ktorých sa mu podarilo nazbierať úctyhodných 68 bodov. V play-off kanadskej OHL jeho tím stroskotal vo štvrťfinále proti celku London Knights, ktorý sa napokon stal šampiónom celej súťaže. Aj vo vyraďovačke sa Mešárovi osobne darilo, keď v desiatich zápasoch dokázal získať až 16 bodov (1+15).

Niet sa čo diviť, že sa Filipovi darí, keď má po svojom boku dokonalú krásku, ktorú už zobral aj na MS juniorov do Švédska, kde mu bola taktiež veľkou oporou. Tentokrát prišiel čas, aby jej Filip ukázal aj svoje rodné Slovensko, ktoré mladú babu doslova očarilo! A kam inam by ju mohol vziať než do jednej z najkrajších častí našej krajiny - do Vysokých Tatier. Zaľúbenci sa na sociálnej sieti Instagram pochválili nádhernou spoločnou fotkou, na ktorej obaja žiaria šťastím.

Jordyn si okamžite získala srdcia slovenských fanúšikov svojou prirodzenou krásou a očarujúcim úsmevom, o čom svedčia aj komentáre pod samotným záberom. Zdá sa, že si obaja túto romantickú dovolenku užívajú naplno a že naša krajina má Jordyn veľa čo ponúknuť.

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský.
Spoluhráč z Montrealu o Slafkovskom: Určite klame! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk