Šance na ME odhadli podľa dĺžok penisov: Ako sú na tom Slováci v porovnaní s inými?

Predpovedať vývoj európskeho šampionátu sa dá rôzne, ale takýto spôsob je mierne úchylný. Dánska spoločnosť Jes-Extender, známa pomôckami ...
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Predpovedať vývoj európskeho šampionátu sa dá rôzne, ale takýto spôsob je mierne úchylný. Dánska spoločnosť Jes-Extender, známa pomôckami na zväčšenie penisu, predikuje výsledky turnaja na základe priemerných dĺžok pohlavných údov mužov z účastníckych krajín. Podľa tohto parametra Slováci svoj cieľ o postupe zo skupiny splnia.

FOTOGALÉRIA: Belgicko - Slovensko

Fanúšikovia sú v napätí, ako dopadne EURO. Predpovede im ponúkajú futbaloví odborníci, tipujúce zvieratá či rôzne počítačové analýzy. Mnohí neváhajú staviť na svoj názor aj veľké peniaze. Teraz sa však objavil netradičný spôsob predikcie turnaja pomocou priemernej veľkosti penisov.

Sebavedomie a dominancia

Podľa zostavovateľa sa väčšie než priemerné rozmery pohlavných údov zvyčajne spájajú s väčším sebavedomím a dominanciou.

„Toto sebavedomie by sa mohlo prejaviť v lepšom výkone na ihrisku alebo prinajmenšom poskytnúť fanúšikom zábavný a nečakaný spôsob, ako diskutovať o šanciach svojich obľúbených tímov,“ uviedli.

Belgicko - Slovensko ONLINE
ONLINE: Absolútna senzácia! Slováci šokovali Belgicko, dvakrát im pomohol VAR Zobraziť článok

Zakladateľ spoločnosti Jes Bech Müller doplnil, že veľkosť penisu je už dlho témou kultúrnych diskusií, často spojenou s predstavami o mužnosti. „Tieto vlastnosti sa dajú metaforicky preniesť do sebavedomia a dominancie na futbalovom ihrisku. Sebavedomie spojené s vnímaním mužnosti by teoreticky mohlo ovplyvniť psychický stav hráča a potenciálne zvýšiť jeho výkon,“ vysvetlil.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk