Slovan vytasil milióny: Rekordný prestup slovenskej ligy?

Slovan Bratislava oznámil už tri kvalitné posily, no vedenie belasých rozhodne nekončí! Zamierilo na slovenský klenot a vytasilo milióny. ...

Slovan Bratislava oznámil už tri kvalitné posily, no vedenie belasých rozhodne nekončí! Zamierilo na slovenský klenot a vytasilo milióny. Ak bude ponuka belasých akceptovaná, pôjde o rekordný prestup slovenskej ligy.

Fotogaléria

Vybuchne prestupová bomba? Slovan Bratislava lanári slovenského reprezentanta do 21 rokov Adriána Kaprálika. Podľa informácií Športwebu je hráč naklonený prestupu do tímu slovenského majstra. "Vedenie Slovana malo za príchod talentovaného futbalistu ponúknuť Žiline rekordnú sumu, najvyššiu čiastku v histórii prestupov v rámci slovenskej ligy. Podľa Športwebu išlo o takmer dva milióny eur plus 20 percent z ďalšieho transferu," píše spomínaný zdroj. "Na lukratívnu ponuku zatiaľ vedenie žilinského klubu nereagovalo pozitívne ani negatívne," dodáva.

Generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. a tréner ŠK Slovan Bratislava  Vladimír Weiss st.
Dotiahne Slovan dva megaprestupy?! Usiluje o nášho reprezentanta a exkanoniera belasých Zobraziť článok

Záujem o ofenzívne ladeného stredopoliara v minulosti potvrdil hlavný tréner belasých Vladimír Weiss st. Kaprálik je kmeňovým hráčom MŠK Žilina, uplynulú sezónu odohral na hosťovaní v poľskom Górniku Zabrze. Mohol by sa stať ďalšou kvalitnou posilou slovenského majstra, ktorý už oznámil príchody Róberta Maka, Juriho Medveděva a Júliusa Szökeho.

Belasí sa údajne usilujú angažovať aj slovenského brankára Mareka Rodáka a tiež slovinského reprezentačného útočníka Andraža Šporara, ktorý v minulosti na Tehelnom poli úspešne pôsobil a patril medzi najväčšie hviezdy tímu. S príchodom Rodáka to však podľa Športwebu nevyzerá ružovo. "Podľa našich informácií bývalý dlhoročný brankár anglického FC Fulham do Bratislavy nepríde, nakoľko má niekoľko ponúk z Premier League a zotrvanie na Britských ostrovoch je pravdepodobne prioritou 27-ročného košického rodáka."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk