Úspešný vstup Angličanov do šampionátu: Tesne zdolali Srbov

 Futbalisti Anglicka zvládli svoj úvodný zápas na ME v Nemecku. Jeden z topfavoritov šampionátu vyhral v nedeľnom dueli C-skupiny v Gelsenkirchene ...
  • Zdroj: SITA/AP

Futbalisti Anglicka zvládli svoj úvodný zápas na ME v Nemecku. Jeden z topfavoritov šampionátu vyhral v nedeľnom dueli C-skupiny v Gelsenkirchene nad Srbskom 1:0. Triumf zariadil Jude Bellingham hlavičkou v 13. minúte. V úlohe štvrtého rozhodcu bol slovenský arbiter Ivan Kružliak.

FOTOGALÉRIA: Srbsko - Anglicko

 V druhom kole skupiny sa vo štvrtok 20. júna stretnú Srbi so Slovinskom (15.00) a Angličania s Dánskom (18.00). Z každej skupiny postúpia do osemfinále prvé dvaja a štyria najlepší v šesťčlennej tabuľke tretích tímov.


      C-skupina, 1. kolo:
      Srbsko - Anglicko 0:1 (0:1)
      Gól:
13. Bellingham. ŽK: Gudelj, Tadič. Rozhodovali: Orsato - Carbone, Giallatini (všetci Tal.), štvrtý rozhodca: KRUŽLIAK (SR)

      Srbsko: Rajkovič – Veljkovič, Milenkovič, Pavlovič – Živkovič (74. Birmančevič), S. Milinkovič-Savič, Gudelj (46. Ilič), Lukič (61. Jovič), Kostič (43. Mladenovič) – Vlahovič, Mitrovič (61. Tadič)
      Anglicko: Pickford – Walker, Stones, Guehi, Trippier – Alexander-Arnold (69. Gallagher), Rice – Saka (76. Bowen), Bellingham (86. Mainoo), Foden – Kane

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk