Momenty hrôzy v Nemecku tesne pred zápasom! Muž so sekerou sa vyhrážal zápalnou bombou: Strážcovia zákona ho postrelili!

Nemecká polícia v nedeľu oznámila, že postrelila muža, ktorý sa jej príslušníkom v centre Hamburgu vyhrážal sekerou a zápalnou bombou. ...
  • Zdroj: TASR/AP

Nemecká polícia v nedeľu oznámila, že postrelila muža, ktorý sa jej príslušníkom v centre Hamburgu vyhrážal sekerou a zápalnou bombou. Incident sa odohral v oblasti St. Pauli, ktorá bola preplnená tisíckami futbalových fanúšikov pred duelom ME medzi Holandskom a Poľskom.

Muž bol podľa stanoviska ošetrený a hovorca polície povedal, že nič nenasvedčuje tomu, že by incident súvisel s futbalovým zápasom.

Nemecké úrady uviedli počas turnaja políciu do zvýšenej pohotovosti v obave z možných násilností fanúšikov, či teroristických útokov.

V piatok polícia zastrelila Afganca, ktorý smrteľne napadol svojho krajana a neskôr zranil troch ľudí, ktorí sledovali otvárací duel šampionátu medzi Nemeckom a Škótskom. Motív útoku je podľa AP stále nejasný.

Odporúčame z TIVI.sk