Po tlačovke prišli pokriky: TAKTO talianski fanúšikovia prepadli Hamšíka a Lobotku!

Na tlačovej konferencii pred úvodným zápasom Slovenska na ME proti Belgicku boli k dispozícii Marek Hamšík a Stanislav Lobotka.

Na tlačovej konferencii pred úvodným zápasom Slovenska na ME proti Belgicku boli k dispozícii Marek Hamšík a Stanislav Lobotka.

Fotogaléria

Oboch ich spája klub SSC Neapol. Práve fanúšikovia tohto klubu skandovali ich mená pred bránami štadiónu v Mainzi.

Hamšík na tlačovke dostal otázku smerom k Nepaolu, keď sa ho pýtali na bývalých spoluhráčov. U partenopei si zahral s Driesom Mertensom, ktorý mu zobral rekord v počte gólov za SSC.

Dries však nie je v nominácii Tadesca na šampionát v Nemecku. V Belgickom kádri je Yannick Ferreira Carrasco, s ktorým Hamšík hrával v Číne. "Rýchly, výborný jeden na jedného," charakterizoval expoluhráča Marekiaro.

Keď sa skončil krátky brífing, spoza plota Bruchwegstadiona sa ozývali talianske pokriky. Približne desiatka mužov skandovala meno Hamšíka a aj Stana Lobotku. Svojím neúnavným skandovaním si nakoniec k sebe vypýtali oboch hráčov.

"Budúci kapitán Nepaola," zakričal na Lobotku jeden z fanúšikov. Obaja sa podpísali na veľký banner a urobili s fanúšikmi niekoľko záberov. 

Ivana je veľkou fanúšičkou futbalu.
Najsexi fanúšička sveta už dorazila na EURO: Jej polonahé fotky vám vyrazia dych! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk