Šok u Vlhovcov! Petrin brat sa oženil, svadba však bola bez otca: Úprimné slová plné bolesti

Brat najslávnejšej slovenskej športovkyne Petry Vlhovej (29) Boris (32) si povedal svoje áno so Simonou Jágerskou (33).

Brat najslávnejšej slovenskej športovkyne Petry Vlhovej (29) Boris (32) si povedal svoje áno so Simonou Jágerskou (33).

Fotogaléria

Manželským sľubom tak spečatili svoj dlhoročný vzťah, z ktorého majú už takmer päťročnú dcéru Lujzu. Nebola to však úplne tá pravá rodinná chvíľa, keďže Boris na svoj veľký životný okamih nepozval vlastných rodičov!

Boris stál pri Petre od začiatku jej kariéry a chodil s ňou z pretekov na preteky. Skončil s tým až pred minulou sezónou, pričom ako oficiálny dôvod sa uvádzalo, že „chce tráviť viac času s rodinou a vidieť vyrastať dcéru“.

Odložená svadba

Na jeseň si so svojou láskou Simonou otvorili vysnívané bistro v Liptovskom Mikuláši, pričom kvôli tomu aj odložili svadbu. Čas na ňu prišiel až tento piatok, keď si povedali svoje áno na Liptove. Nechceli to však veľmi komentovať: „Dohodli sme sa, že nebudeme dávať ohľadom nášho svadobného dňa žiadne vyjadrenia.“

Ivana je veľkou fanúšičkou futbalu.
Najsexi fanúšička sveta už dorazila na EURO: Jej polonahé fotky vám vyrazia dych! Zobraziť článok

Reakcia rodičov

Nám sa podarilo zistiť, že rodičia Igor a Zuzana Vlhovci nedostali od syna Borisa pozvánku na svadbu! „Aj napriek tomu, že máme s Borisom na niektoré oblasti rozdielne názory a nie vždy sa stotožňujeme so všetkými jeho krokmi, plne rešpektujeme cestu, po ktorej sa rozhodol ísť,“ vyjadril sa pre Nový Čas Igor Vlha na otázku, čo je za tým, že ich Boris vynechal zo zoznamu pozvaných hostí na jeho veľký deň.

Ako ďalej uviedol, vždy, keď to bude ich syn potrebovať, budú stáť na jeho strane. „Je to náš jediný syn, a aj keď sme nemali možnosť byť súčasťou jeho svadobného dňa, prajeme mu len to najlepšie a, samozrejme, veľa lásky a šťastia,“ doplnil šéf lyžiarskeho tímu našej hviezdy.

Francúzsko chce, aby bola olympiáda dokonalá.
Historický moment: Na olympiáde sa môže už čoskoro objaviť TENTO šport! Zobraziť článok

Láska z detstva

Jeho členkou v minulosti bola aj čerstvá Borisova manželka Simona, ktorá sa starala o Petrine sociálne siete. „Vyrastali sme na jednom sídlisku. Dokonca sme prežili spolu aj dvojtýždňovú detskú lásku. Keď mala 17 rokov, odišla na dlhšie do Talianska, no po jej návrate sme sa stretli a dali sa dokopy. Pochádza zo športovej rodiny, mamina svojho času lyžovala a otec hral hokej za Košice,“ prezradil Boris Vlha o svojej manželke.

Nemecký stredopoliar Toni Kroos sa na EURO 2024 rozlúči s kariérou.
Ostrá kritika voči nemeckým dresom: Vyzerajú ako pre Barbie! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk