Ostrá kritika voči nemeckým dresom: Vyzerajú ako pre Barbie!

Európsky futbalový šampionát v Nemecku napíše svoj začiatok už dnes, pričom v prvom zápase turnaja sa predstaví domáca reprezentácia ...

Európsky futbalový šampionát v Nemecku napíše svoj začiatok už dnes, pričom v prvom zápase turnaja sa predstaví domáca reprezentácia proti tímu Škótska.

Fotogaléria

Na tím Nemecka sa však spustila vlna kritiky ešte pred samotným začiatkom, pričom negatívne názory súvisia s novými tímovými dresmi.

Domáca reprezentácia si na seba tento rok oblečie okrem klasických dresov v národných farbách aj druhú, fialovo-ružovú verziu. Tá sa okamžite po svojom odhalení stala terčom ostrej kritiky, pričom uznávaný športový denník The Atletic zaradil tieto dresy medzi najškaredšie v dejinách majstrovstiev Európy.

Nemecký denník Bild naopak vyhlásil, že sada vyzerá, ako by bola vyrobená pre Barbie. Hovorcovia spoločnosti Adidas, ktorá je ich výrobcom však hovoria, že predaj týchto dresov je na tom mimoriadne dobre.

"Toto všetko sú úplné nezmysly a triviálne veci. Asi by mali hrať bez tričiek... Dôležité je, čo sa deje na ihrisku," vyjadril sa bývalý nemecký futbalista Uli Hoeness.

Na snímke Juraj Slafkovský a influencerka Veronika Vobecká.
Kanaďania odhalili pravdu o frajerke Slafkovského: Bláznivá kráska, ktorá je... Zobraziť článok

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk