Kanaďania odhalili pravdu o frajerke Slafkovského: Bláznivá kráska, ktorá je...

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský má za sebou úspešnú sezónu v Montreale a majstrovstvá sveta v drese Slovenska. Doma i v zámorí je ...
  • Zdroj: SITA, Instagram/vobecka veronika

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský má za sebou úspešnú sezónu v Montreale a majstrovstvá sveta v drese Slovenska. Doma i v zámorí je veľká športová hviezda a nečudo, že sa o neho zaujíma nežné pohlavie. Kanadský web teraz zverejnil šokujúcu pravdu o jeho „priateľke“.

Kanadský web hockey30.com si posvietil na údajný vzťah Veroniky s Jurajom Slafkovským. Prostredníctvom svojich videí sa snaží presvedčiť sledovateľov, že je priateľkou Slafkovského. Bližší rozbor však odhalil, že v skutočnosti ide len o fotografické koláže.

„Veronika Vobecká posadnutosť posúva ešte ďalej. V niektorých videách si dokonca zmenila meno na Veroniku Slafkovskú, čo naznačuje extrémnu osobnú a emocionálnu angažovanosť v tomto údajnom vzťahu... Ako keby bola vydatá za Slafkovského,“ píše portál.

Veronika Vobecká vytvorila s Jurajom niekoľko videí, ktoré majú pôsobiť tak, že tvoria pár. No sú to len koláže, iba jediná fotografia pôsobí dôveryhodne. Juraj na snímke kráča vedľa krásnej blondínky. „Na rozdiel od ostatných videí sa Slafkovského prítomnosť tentoraz javí veľmi reálne. No keďže všetko okolo je falošné, je jasné, že hovoríme o posadnutej influencerke a nie jeho skutočnej priateľke,“ uviedli zámorskí novinári.

„Táto situácia vyvoláva otázky o Veronikiných motiváciách a hraniciach posadnutosti tejto fanúšičky, ktorá je zjavne zamilovaná do útočníka Montrealu až do takej miery, ktorá je nezdravá,“ dodávajú Kanaďania. Viac nájdete vo FOTOGALÉRII!

Fínska hokejová legenda Esa Tikkanen.
Hokejová legenda má obrovské dlhy, no obvinenia odmieta: Teraz rozpredáva svoje trofeje! Zobraziť článok

Radosť Dávida po expresnom góle.
O Hancka sa zaujímajú veľkokluby! Manželka Kristýna: Tento prestup preferujem ja Zobraziť článok

Michal strávil s Peťou v Taliansku chvíle plné radosti.
Po romantike s Vlhovou urobil Kyselica rázny krok: Dlhá cesta predo mnou! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk