Kanaďania odhalili pravdu o frajerke Slafkovského: Bláznivá kráska, ktorá je...

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský má za sebou úspešnú sezónu v Montreale a majstrovstvá sveta v drese Slovenska. Doma i v zámorí je ...
  • Zdroj: SITA, Instagram/vobecka veronika

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský má za sebou úspešnú sezónu v Montreale a majstrovstvá sveta v drese Slovenska. Doma i v zámorí je veľká športová hviezda a nečudo, že sa o neho zaujíma nežné pohlavie. Kanadský web teraz zverejnil šokujúcu pravdu o jeho „priateľke“.

FOTOGALÉRIA: Veronika Vobecká

Rodák z Košíc odohral svoju druhú sezónu v NHL v drese Montrealu. Bola oveľa úspešnejšia ako nováčikovská. Vtedy ho pribrzdilo zranenie a vynechať musel aj svetový šampionát. Slafkovský odohral všetkých 82 zápasov a celkovo nazbieral 50 bodov za 20 gólov a 30 asistencii. Predstavil sa aj na MS v Česku, kde púť našich skončila vo štvrťfinále proti Kanade. Juraj odohral osem zápasov, strelecky sa nepresadil, no na konto si pripísal osem asistencii.

Dvadsaťročný mladík púta veľkú pozornosť a obdiv mnohých žien, ktoré by chceli vystupovať po jeho boku. Jednou z nich je aj česká influencerka Veronika Vobecká. „V lete sme sa bavili a záber na sociálne siete som nezverejnila preto, aby som si nahrabala čísla. Myslela som si, že som našla niekoho, koho mám rada, s kým mi je dobre, všetko bolo skvelé, verte mi, nie som človek, ktorý klame," prezradila na sociálnej sieti TikTok v roku 2022 Veronika.

O rok neskôr zase tvrdila, že jej city k Jurajovi neochladli. „Mám ho rada aj doteraz. Tie city neochladnú rýchlo, u mňa to tak je," povedala.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk