O Hancka sa zaujímajú veľkokluby! Manželka Kristýna: Tento prestup preferujem ja

V lete môže spečatiť životný prestup! Slovenský futbalový reprezentant Dávid Hancko (26) bude patriť na EURE k lídrom tímu a jeho výkony ...

V lete môže spečatiť životný prestup! Slovenský futbalový reprezentant Dávid Hancko (26) bude patriť na EURE k lídrom tímu a jeho výkony budú pozorne sledovať aj manažéri z najlepších klubov v Európe. O odchode z Rotterdamu prehovorila jeho manželka Kristína Plíšková.

Fotogaléria

Feyenoord vymení za veľkoklub

Najväčší záujem o služby slovenského obrancu má anglický klub FC Liverpool – kde sa trénerskej funkcie ujal Arne Slot – nahradil charizmatického Nemca Jürgena Kloppa. Bývalý kouč Feyenoordu Rotterdam chce zo sebou na Britské ostrovy zobrať aj Hancka.

Okrem anglického klubu patrí medzi záujemcov aj Paríž Saint-Germain, kde pôsobí kapitán reprezentácie Milan Škriniar či ďalšie kluby z Premier League Newcastle United a Leicester City. Hodnota Hancka sa odhaduje na úrovni 40 miliónov eur, ktorá môže ešte stúpnuť. Zásadné bude, aké výkony predvedie 26-ročný rodák z Prievidze na majstrovstvách Európy. Slováci v E-skupine narazia na Belgicko, Ukrajinu a Rumunsko.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Manželka preferuje slnečné krajiny

Česká tenistka Kristýna Plíšková, manželka Dávida Hancka, naznačila, že počas letných mesiacov rotterdamský klub pravdepodobne opustí.

„Bude sa to riešiť teraz v lete. Asi až po šampionáte, ale nie som taký odborník. Neviem, či je to na spadnutie, ale myslím, že by sa rád posunul ďalej. Vlastne obaja by sme boli radi. Uvidíme, čo z toho nakoniec bude," povedala Plíšková pre český denník Šport. Tenistka ale preferuje prestup na juh Európy ako do Anglicka. „Nesťažujem sa, ale určite sú lepšie miesta. Pre mňa Španielsko či Taliansko,“ dodala.

Axel Witsel chýbal na dnešnom tréningu Belgičanov.
Stav najvyššej pohotovosti v tíme Belgicka: TOTO by mohla byť šanca pre Slovákov Zobraziť článok

Kapitán Milan Škriniar zvolil výraznú kresbu na hrudi.
Ježiš, Lucifer i rodina: Aké maľby pokrývajú telá našich reprezentantov? Zobraziť článok

Nemecký stredopoliar Toni Kroos sa na EURO 2024 rozlúči s kariérou.
V kabíne Nemecka je dusno: Potýčky i nadávky počas tréningu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk