Po romantike s Vlhovou urobil Kyselica rázny krok: Dlhá cesta predo mnou!

Po výlete v Taliansku prišiel rázny krok! Michal Kyselica, priateľ našej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej, sa totiž rozhodol, že je načase ...
  • 6Galéria
  • Zdroj: ig/PetaVlhova/MichalKyselica

Po výlete v Taliansku prišiel rázny krok! Michal Kyselica, priateľ našej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej, sa totiž rozhodol, že je načase sa vážne pustiť do formovania svojej postavy.

Fotogaléria

Zaľúbená dvojica si tento týždeň vyrazila na romantický výlet do Talianska, kde spolu navštívili napríklad aj Šikmú vežu v Pise, ale nechýbalo ani tradičné talianske víno či skvelé jedlo pod zub.

Možno aj práve preto sa následne rozhodol zavesiť Michal na instagram oznámenie o tom, že makať začína už od skorého rána. "Ranný tréning za mnou. Stále ešte dlhá cesta k forme predo mnou. No jediné, čo je dôležité, je byť o kúsok lepší ako včera," napísal Kyselica pod fotku po tréningu. Fotografia zachytáva Michala v plnom nasadení, spoteného, ale šťastného po náročnom cvičení. 

S príchodom leta zrejme verí, že sa mu podarí dosiahnuť vrchol formy a byť fit nielen pre seba, ale aj pre svoju milovanú Peťu. Aj samotná Vlhová určite poctivo pracuje na svojej kondícii, nakoľko sa stále dáva pomaly dokopy z náročnej operácie kolena, ktorú podstúpila po tom, ako sa nevyhla pádu na domácich pretekoch SP v Jasnej začiatkom tohto roka.

Slovenská bežkyňa Gabriela Gajanová získala na ME v atletike streibornú medailu po výborno finiši v behu na 800 metrov.
Úspešnú bežkyňu Gajanovú hnal na ME rodinný fanklub: Po striebro bežala zo salaša! Zobraziť článok

Nemecký stredopoliar Toni Kroos sa na EURO 2024 rozlúči s kariérou.
V kabíne Nemecka je dusno: Potýčky i nadávky počas tréningu! Zobraziť článok

Kapitán Milan Škriniar zvolil výraznú kresbu na hrudi.
Ježiš, Lucifer i rodina: Aké maľby pokrývajú telá našich reprezentantov? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk