Ježiš, Lucifer i rodina: Aké maľby pokrývajú telá našich reprezentantov?

Mnohí ozdoby tela odsudzujú, no nájdu sa aj vášniví prívrženci tohto štýlu. Trendu so všakovakými kresbami po tele podľahli aj mnohí ...

Mnohí ozdoby tela odsudzujú, no nájdu sa aj vášniví prívrženci tohto štýlu. Trendu so všakovakými kresbami po tele podľahli aj mnohí slávni športovci. Výnimkou nie sú ani slovenskí futbalisti.

Fotogaléria

Éru tetovačiek v národnom mužstve odštartovali legendárni reprezentanti – Marek Hamšík, Vladimír Weiss mladší, Ján Ďurica či Martin Škrtel. Zahanbiť sa nenechali ani ich nasledovníci, ktorí sa môžu pochváliť nie jednou ozdobou na svojej koži.

Obranca Paríža Saint-Germain a kapitán reprezentácie Milan Škriniar si dal svoje prvé tetovanie pred štyrmi rokmi. Na svojej hrudi si dal zvečniť biblický motív – súboj Ježiša Krista s Luciferom. Uprostred je futbalová lopta a krídla. Tetovanie dopĺňa aj písmeno B, čo je odkaz na jeho priateľku Barboru.

Veľkým milovníkom tetovaní je aj Tomáš Suslov. Prvá kresba na jeho tele boli spojené ruky, ktoré majú odkazovať na jeho vieru v Boha. Nechýbajú ani dátumy rodičov, sestry či krížik s korunkou. Vzácna „kérka“ je pre neho ako ho otec drží na pleciach, má tam navyše svoje číslo sedem a číslo osem symbolizuje otca, s ktorým má skvelý vzťah. Na hrudi má vyobrazenú ženu a vlka, uprostred svoje iniciály TS.

Poriadne sa na svojom tela „vyšantil“ aj záložník Slovana Bratislava Juraj Kucka. Horné i dolné končatiny má posiate všakovakými kresbami. Na rukách nájde karty, kotvu, kompas, otlačok ženských pier, postavička dievčaťa s balónikom, štvorlístok či futbalovú loptu.

Pravý bok mu lemuje sparťanský bojovníka vo farbách pražského klub a na nohách má okrem iných malieb aj tvár neznámeho muža s anglickým nápisom Priatelia neklamú.

Tetovania našich futbalistov si môžeš pozrieť TU!

Nemecký stredopoliar Toni Kroos sa na EURO 2024 rozlúči s kariérou.
V kabíne Nemecka je dusno: Potýčky i nadávky počas tréningu! Zobraziť článok

Bývalý reprezentačný brankár i Slovana Bratislava zhodnotil našu brankársku situáciu na EURO 2024.
Bývalý gólman Mucha pred štartom šampionátu v Nemecku: Heco má silu v hlave! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk