V kabíne Nemecka je dusno: Potýčky i nadávky počas tréningu!

Nemecko, organizátor tohtoročných majstrovstiev Európy, dnes odohrá otvárací duel šampionátu proti Škótku. Ale pred výkopom zápasu je ...
  • Zdroj: Northfoto

Nemecko, organizátor tohtoročných majstrovstiev Európy, dnes odohrá otvárací duel šampionátu proti Škótku. Ale pred výkopom zápasu je v kabíne veľmi zlá nálada...

Tréning, kde sa incident odohral, sledovalo aj štyritisíc fanúšikov. Dvojica hráčov si konflikt nesie pravdepodobne od finále Ligy majstrov.

Útočník Borussie Dortmund Nicolas Füllkrug a obranca Realu Madrid Antoni Rüdiger to na tréningu pred zápasom prehnali s agresivitou a nasadením. Pri nácviku štandardných situácií sa pustili do veľmi tvrdých súbojov. Rüdiger dokonca poslal Füllkruga niekoľkokrát k zemi.

Podľa svedkov vraj obranca Realu Madrid na spoluhráča aj vulgárne zakričal a schyľovalo sa aj k fyzickej konfrontácii. Konflikt vyriešil asistent trénerského tímu a poslal Rüdigera pripravovať sa individuálne.

Incident komentoval Kroos

Dusno v šatni musel pred verejnosťou vysvetľovať skúsený záložník Toni Kroos. „Podľa mňa je dobre, keď sa niečo také stane v tréningu. Ale treba povedať, že to nebolo tak vážne, ako sa zdalo. Naštvaný bol hlavne Niclas, pretože chcel, nech to niekto píska," odľahčoval situáciu Kroos.

Ďalší deň sa obaja hriešnici objavili na ihrisku v oveľa lepšej nálade. „Myslím, že Niclas pochopil, že bola veľká chyba púšťať sa do súboja s Antoniom," uzavrel tému Toni.

Nemecko v A-skupine na ME vo futbale 2024 sa stretne v otváracom zápase turnaja so Škótskom.

Bývalý reprezentačný brankár i Slovana Bratislava zhodnotil našu brankársku situáciu na EURO 2024.
Bývalý gólman Mucha pred štartom šampionátu v Nemecku: Heco má silu v hlave! Zobraziť článok

Argentínsky futbalista Lionel Messi.
Lionel Messi spravil dôležitý krok: Čo ho čaká v lete? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk