Ošiaľ na Markíze vypukne už dnes: Naladíte sa v zábavnej talkshow Taký je futbal

Všetko je pripravené! Futbalový sviatok, ktorý zachváti celý európsky kontinent, sa začína už dnes v Nemecku a od 20.20 h odštartuje ...
  • Zdroj: TV Markíza

Všetko je pripravené! Futbalový sviatok, ktorý zachváti celý európsky kontinent, sa začína už dnes v Nemecku a od 20.20 h odštartuje UEFA EURO 2024 aj na Markíze. Špičkové národné tímy budú bojovať o víťaznú trofej a titul majstra Európy v desiatich nemeckých mestách.

Pripravení komentátori

Slovenskú reprezentáciu čaká prvý súboj už v pondelok proti výberu Belgicka. Predzápasové štúdio a následne samotný zápas a štúdiá sú na Markíze prichystané od 17.25 h. Všetkých 51 zápasov šampionátu odvysielajú televízie Markíza a Dajto a streamovacia služba Voyo. Markíza poslala do dejiska svoje štáby. Už v týchto chvíľach je priamo v Nemecku aj komentátorská dvojica Andrej Zvolenský a Marek Sapara, ktorá bude komentovať všetky tri zápasy slovenskej futbalovej reprezentácie, ale aj ďalšie zápasy vrátane dnešného otváracieho súboja, v ktorom domáci futbalisti nastúpia v Mníchove proti Škótsku.

Slovenskí futbalisti túžia po postupe zo skupiny.
Slováci lacnejší ako Mbappé: Podľa trhových hodnôt patríme k trpaslíkom ME Zobraziť článok

K nim sa vo vyraďovacej časti turnaja pridá ďalšia dvojica komentátorov Marek Arpáš a Stano Šesták. Od osemfinále, kde postúpi šestnásť najlepších tímov, až po finále budú zápasy komentované priamo zo štadiónov v Nemecku.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk