Ošiaľ na Markíze vypukne už dnes: Naladíte sa v zábavnej talkshow Taký je futbal

Všetko je pripravené! Futbalový sviatok, ktorý zachváti celý európsky kontinent, sa začína už dnes v Nemecku a od 20.20 h odštartuje ...
  • Zdroj: TV Markíza

Všetko je pripravené! Futbalový sviatok, ktorý zachváti celý európsky kontinent, sa začína už dnes v Nemecku a od 20.20 h odštartuje UEFA EURO 2024 aj na Markíze. Špičkové národné tímy budú bojovať o víťaznú trofej a titul majstra Európy v desiatich nemeckých mestách.

FOTOGALÉRIA: TV Markíza

Všetko otvorí zápas domáceho Nemecka proti Škótsku, ktorý okrem divákov Markízy môžu sledovať aj predplatitelia streamovacej služby Voyo, kde si možno zápasy pozrieť aj zo záznamu v sekcii EURO 2024.

Predtým, ako to celé vypukne, sa môžete naladiť a už dnes popoludní si nedajte ujsť aj prvú časť zábavnej talkshow Taký je futbal. Moderátor Matúš Krnčok v nej vyspovedá futbalistu Jána Ďuricu a príde aj Juraj Čurný. Relácia Taký je futbal štartuje na Markíze v piatok o 15.30 h a sledovať ju môžete každý hrací deň šampionátu popoludní.

Bývalý reprezentačný brankár i Slovana Bratislava zhodnotil našu brankársku situáciu na EURO 2024.
Bývalý gólman Mucha pred štartom šampionátu v Nemecku: Heco má silu v hlave! Zobraziť článok

Chýbať nebudú skvelí hostia a zábavné výzvy. Počas víkendových častí prídu do štúdia aj Erik Jendrišek, Andrea Ena, Vratko Sirági či Gizka Oňová. O zábavu bude teda určite postarané.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk