Bývalý gólman Mucha pred štartom šampionátu v Nemecku: Heco má silu v hlave!

Štvrtýkrát na veľkom podujatí, z toho tretíkrát na ME sa predstaví naša futbalová reprezentácia. Fanúšikovia sa už nevedia dočkať, keď ...
  • Zdroj: TASR

Štvrtýkrát na veľkom podujatí, z toho tretíkrát na ME sa predstaví naša futbalová reprezentácia. Fanúšikovia sa už nevedia dočkať, keď uvidia svojich miláčikov v akcii.

Aktuálne kouč brankárov bratislavského Slovana sa vyjadril aj k silným stránkam Dúbravku či Rodáka. „Heco, ako volajú Dúbravku, je silný z mentálnej stránky. To je veľmi dobrá vec pre gólmana. Má odchytané v anglickej lige, verí si a má neskutočné zákroky. Jasné, že urobí aj chybu, to každý brankár, a potom to všetci rozoberajú. Rodák nemá teraz takú zápasovú prax, ale zase vždy, keď dostal v národnom mužstve šancu, tak nikdy nesklamal,“ dodal na záver Mucha.

Muchovo hodnotenie brankárov reprezentácie:

Martin Dúbravka (35) 

Newcastle (Anglicko)

  • mentálne silný
  • má zápasovú prax
  • verí si

Marek Rodák (27)

Fulham (Anglicko)

  • nemá takú zápasovú prax
  • vždy, keď dostal šancu, v repre nesklamal
  • je pripravený ihneď zaskočiť

Po stretnutí dedinskej futbalovej súťaže v Česku došlo k brutálnej bitke.
Brutálna bitka po dedinskom futbale: Opitý fanúšik kopol ležiaceho hráča do hlavy! Zobraziť článok

Po ME zmenia kluby?!

Obaja Slováci sa budú zrejme po šampionáte sťahovať na nové adresy, čiže majú sa na ňom šancu predať. Rodákov Fulham už potvrdil, že náš brankár v klube po vypršaní zmluvy končí. Nebavilo ho už totiž čakať na pozíciu jednotky. Dúbravka má síce ešte ročný kontrakt v Newcastli, ale zrejme v klube pokračovať nebude. Záujem oňho má mať škótsky Celtic Glasgow a tiež arabské kluby.

Futbalista Jurij Medveděv (vľavo).
Špekulácie sa potvrdili: Futbalový Slovan získal z Ruska dobre známu tvár Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk