Végh to povedal na rovinu: TOTO bol zlomový moment mojej prehry!

Odveta storočia medzi Attilom Véghom (38) a Karlosom Vémolom (38) patrila k najočakávanejším bitkám v histórii našej bojovej scény. Miernym ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Odveta storočia medzi Attilom Véghom (38) a Karlosom Vémolom (38) patrila k najočakávanejším bitkám v histórii našej bojovej scény. Miernym favoritom podľa kurzov stávkových kancelárii bol prvý menovaný, no z cenného triumfu sa napokon radoval český reprezentant. Čo bol podľa „Pumukliho" zlomový moment, ktorý rozhodol o jeho neúspechu?

FOTOGALÉRIA: Attila Végh

Attila Végh podľahol veľkému rivalovi na začiatku druhého kola, keď v ťažkej pozícii odklepal submisiu. Hoci je ešte stále z víkendového výsledku sklamaný, uvedomuje si, v čom tkvela súperova sila a takisto prečo nenadviazal na výhru z prvého vzájomného duelu spred takmer piatich rokov.

„Karlos presadil tú svoju silnú stránku. S tímom sme vedeli, že má dve veci, ktoré vie veľmi dobre – arm triangle a škrtenie zozadu. Uznávam, že aj keď som to vedel, tak sa mu to podarilo urobiť, takže klobúk dole,“ adresoval „Terminátorovi“ slová uznania a rešpektu počas živého vysielania na sociálnej sieti Instagram.

Karlosova žena sa po Edene premávala v ružových obtiahnutých šatách.
Karlos Vémola pochybovačom: Dohodnutý zápas? TAKÁTO je pravda Zobraziť článok

Pritom to však neskončilo. Podľa Attilu nastala osudná chvíľa už v otváracom dejstve. 

„Pre mňa bol zlomový moment, keď som sa prvýkrát dostal na podlahu. Ani neviem, ako som tam skončil, možno ma práve Karlos náhodou trafil. Zrazu som si ale uvedomil, že som na zemi a vtedy to začalo. Veľmi dobre na mňa vyvinul tlak a robil to, čo vie najlepšie,“ predostrel Végh svoj pohľad na priebeh veľkolepého súboja pred búrlivým 27-tisícovým publikom.

Vlasto Čepo sa musí vysporiadať s ďalšou zmenou súpera.
Vlasto Čepo po odvete Végh - Vémola zúri a nakladá fanúšikom: Že vám nie je hanba! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk