Brutálna bitka po dedinskom futbale: Opitý fanúšik kopol ležiaceho hráča do hlavy!

Po zápase dedinskej futbalovej súťaže v Česku medzi Jestřebím a Písařovem to poriadne vrelo! Vypukla hromadná bitka, opitý fanúšik brutálne ...
  • Zdroj: X/Sporťák

Po zápase dedinskej futbalovej súťaže v Česku medzi Jestřebím a Písařovem to poriadne vrelo! Vypukla hromadná bitka, opitý fanúšik brutálne kopol do hlavy ležiaceho futbalistu. Celý prípad už prešetruje polícia.

Situácia sa vymkla spod kontroly! Po stretnutí českej dedinskej futbalovej súťaže medzi Jestřebím a Písařovem sa strhla hromadná bitka. Zaplietli sa do nej fanúšikovia aj hráči, dokonca jeden z opitých fanúšikov brutálne kopol ležiaceho futbalistu do hlavy! Podľa informácií regionálneho denníka Šumperský rej sa už incidentom zaoberá polícia.

Zápas o záchranu, ktorý podľa oficiálneho zápisu vyhrali domáci futbalisti 3:2, priniesol drámu nielen počas stretnutia, ale aj po ňom. Strhla sa divoká bitka, ktorú rozpútali podľa predsedu Sokola Jestřebí Jana Lukáča dvaja pravdepodobne opití fanúšikovia. Tých sa pokúšali upokojiť hráči oboch celkov aj usporiadatelia, márne.

"Keď niekto vypije viac alkoholu alebo iné látky a nemá to v hlave v poriadku, je agresívny, tak sa dokáže takto správať. Tí opilci boli dvaja a jeden náš hráč sa ho snažil spacifikovať. Toho druhého pacifikovali ako hráči Písařovic, tak aj usporiadatelia. Potom sa im ale vytrhol, rozbehol sa a kopol ho do hlavy," opisoval Lukáč dramatické chvíle pre server iROZHLAS.cz.

Napadnutý futbalista, ktorý dostal tvrdý kop priamo do hlavy, nebol našťastie zranený. Napriek tomu na agresívneho a zrejme alkoholom posilneného fanúšika podal trestné oznámenie. "Po zápase mu nič nebolo, tak odišiel domov. Potom ale mal pocit, že mu naskočila hrča, tak šiel do Šumperka na vyšetrenie a tam zistili, že nemá žiadny úraz. Samotní hráči boli v poriadku, snažili sa len agresora ukľudniť. Tí agresívni fanúšikovia boli ale dvaja, ktorí sa takto správali, ostatní boli slušní," dodal šéf Jestřebí.

Slovenský brankár Martin Dúbravka.
Prestúpi? Martin Dúbravka je spájaný s úspešným klubom z Britských ostrovov Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk