Skvelá správa pre fanúšikov: UEFA uvoľnila vstupenky na slovenské zápasy na EURO 2024

Medzinárodná futbalová únia (UEFA) uvoľnila do predaja vstupenky na deväť zápasov v rámci základných skupín ME 2024. Sú medzi nimi aj ...
  • Zdroj: TASR - Pavel Neubauer

Medzinárodná futbalová únia (UEFA) uvoľnila do predaja vstupenky na deväť zápasov v rámci základných skupín ME 2024. Sú medzi nimi aj tri stretnutia Slovenska v cene od 120 eur. Informoval o tom portál futbalsfz.sk.

FOTOGALÉRIA: Odchod Slovákov na EURO

V pondelok 17. júna odohrajú Slováci prvý z troch zápasov v rámci skupinovej fázy vo Frankfurte nad Mohanom proti Belgicku. UEFA pred štartom turnaja uvoľnila dodatočne do predaja vstupenky, ktoré si nevyzdvihli v stanovenej lehote fanúšikovia, alebo organizátor turnaja uvoľnil niektoré miesta z pôvodne plánovaných blokovaných sektorov. Ide o vstupenky 2. kategórie a na zápasy Slovenska sú v predaji v cene 120 eur, vstupenky na zvyšných 6 stretnutí sú v predaji od 400 eur.

Slovensko sa v E-skupine predstaví po Belgicku proti Ukrajine (21. júna v Merkur Spiel-Arene v Düsseldorfe) a proti Rumunsku (26. júna vo Frankfurte nad Mohanom na Waldstadione).

Slovenskí futbalisti túžia po postupe zo skupiny.
Slováci lacnejší ako Mbappé: Podľa trhových hodnôt patríme k trpaslíkom ME Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk